Το στοίχημα της Ημέρας

Φενέρμπαχτσε – ΑΕΚ Λάρνακας Προγνωστικά: Όπως βολεύεται η Φενέρ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δεν μας έκαναν τη χάρη χθες η Σάλτσμπουργκ και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αφού έμειναν στο 1-0 και δεν επιβεβαίωσαν το Over που είχε προταθεί.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αφήνουμε τη δράση του Τσάμπιονς Λιγκ στο χθες και περνάμε στο Γιουρόπα, που συγκεντρώνει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Τα βλέμματα εντός της χώρας στρέφονται στην ευρωπαϊκή επιστροφή του Μίτσελ για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Καραμπάκ, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο πλαίσιο του δεύτερου γκρουπ της διοργάνωσης το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους Τούρκους στο 1-1-0 και τους Κύπριους στο 1-0-1 μετά τις δύο πρώτες στροφές. Ως εκ τούτου έχουν 4 και 3 πόντους αντίστοιχα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Οι γηπεδούχοι έρχονται από το εκτός έδρας 0-0 στο ντέρμι του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπεσίκτας και έτσι παρέμειναν μακριά από τις θέσεις της κορυφής, την ώρα που η ΑΕΚ έχει επαφή από την πρωτιά της εγχώριας λίγκας αλλά το Σάββατο έκαν επίδειξη δύναμης με το επιβλητικό 4-0 απέναντι στην Ανόρθωση.

Συνήθως προτιμά να μην παίρνει ρίσκα περιμένοντας τους αντιπάλους της η κυπριακή ομάδα, ωστόσο τώρα αυτό το πλάνο δύσκολα θα «δουλέψει».

🔥AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΔΩ!🎁

Η Φενέρ με τον Ζεσούς είναι καταιγιστική, παίζει φουλ επίθεση και αυτό περιμένουμε να κάνει. Ως εκ τούτου, πάμε με το Over 2,5 στο 1.68 του Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

EUL - 06/10/2022 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
EUL - 06/10/2022 10:00 μμ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Over 2,5 1.68

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*