Sportingbet: Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Φουλ αγωνιστική δράση απόψε με πέντε αγώνες από την Premier League και τέσσερις από την LaLiga να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον. Το ντέρμπι του «Οld Trafford» ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ είναι το γεγονός της ημέρας στην Αγγλία. Συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να ρίχνονται στη «μάχη» με τη Sportingbet να προσφέρει σούπερ επιλογές!

Sportingbet – Build A Bet* Premier League!

Ντέρμπι στο Νησί!

Sportingbet
Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται στην Sportingbet! |21+ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται στην Sportingbet!
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που υποδέχεται την Τότεναμ στο «Old Trafford». Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, έχει ένα ματς λιγότερο. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να επικρατήσει της Νιουκάστλ εντός έδρας, έμεινε στο 0-0 και έχασε σπουδαία ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις. Η αποψινή αναμέτρηση θεωρείται κομβική για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι στα ντέρμπι δείχνουν διαφορετικό «πρόσωπο». Η Τότεναμ, διανύει εξαιρετική περίοδο «φόρμας» τον τελευταίο καιρό. Τα «σπιρούνια» με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα φιγουράρουν στην 3η θέση, έχοντας μόλις τέσσερις βαθμούς διαφορά από την κορυφή, που βρίσκεται η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε με «αιχμές του δόρατος» τον Κέιν και τον Σον δείχνει ασταμάτητη, σκοράρει ακατάπαυστα και το «τρίποντο» της νίκης είναι ο μοναδικός στόχος για τον οποίο θα παραταχτεί στο «θέατρο των ονείρων». Πάντως, στα τελευταία πέντε ματς με γηπεδούχο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Λονδρέζοι έχουν επικρατήσει δύο φορές και έχουν ηττηθεί τις υπόλοιπες τρεις.

Sportingbet – Αγορές για κάθε πόντο στην EuroLeague!

«Μάχες» σε Βερολίνο και Μαδρίτη

Να συνεχίσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην EuroLeague θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Στις 21:00, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την φορμαρισμένη Άλμπα Βερολίνου στην «Mercedes-Benz Arena», ενώ στις 21:45, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Wizink Center, αν θέλει να διευρύνει το αήττητο του σερί.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά νέα