Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

Μαγιόρκα – Εσπανιόλ Προγνωστικά: Παιχνίδι με τα γκολ στο 2.10

Τενερίφη - Εσπανιόλ Προγνωστικά

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Έμειναν μόλις 23 ημέρες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που σημαίνει ότι για τις επόμενες 2,5 εβδομάδες θα έχουμε φουλ αγωνιστική δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα. Δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα όσον αφορά τα προγνωστικά, δύο οι επιλογές μας με βάση τα γκολ σε Ισπανία και Πορτογαλία. 

Μαγιόρκα – Εσπανιόλ Προγνωστικά 

Πολύ μεγάλη νίκη – ανάσα πέτυχε στο «Μεστάγια» η Μαγιόρκα, επικρατώντας με 2-1 της φορμαρισμένης Βαλένθια. Ένα τρίποντο που ήρθε μάλιστα με ανατροπή για την ομάδα του Αγκίρε, αφού παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 55ο λεπτό, βρήκε το κουράγιο να ισοφαρίσει με τον Μουρίτσι αρχικά και στη συνέχεια να πετύχει γκολάρα με τον Κανγκ – Ιν Λι σφραγίζοντας τους τρεις βαθμούς που την ανέβασαν στην 12η θέση της βαθμολογίας. Καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από νίκη έπειτα από έναν μήνα σχεδόν για τη Μαγιόρκα, που απόψε θα παίξει για να μην πάει χαμένο το «διπλό» της προηγούμενης εβδομάδας. 

Μαγιόρκα-Εσπανιόλ Προγνωστικά

Η Εσπανιόλ, από την άλλη, έφερε 2-2 με την Έλτσε εντός έδρας παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της. Έμεινε πίσω από νωρίς στο σκορ, έφερε τούμπα το ματς μέχρι το 70’ και έχασε ευκαιρία για να κάνει το σκορ 3-1 ώστε να «κλειδώσει» τη νίκη. Αντί αυτού, ισοφαρίστηκε στο 82ο λεπτό από στημένη φάση με την ισοπαλία να μένει ως το τέλος παρά το δοκάρι στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Κοντά στην επικίνδυνη ζώνη πλέον, ψάχνει θετικό αποτέλεσμα απόψε στο «Ιμπεροστάρ Εντάντι». 

Αμφότερες έχουν τα φόντα να σκοράρουν, με τους γηπεδούχους να θέλουν να εξαργυρώσουν τη νίκη επί της Βαλένθια και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν συνήθως γκολ στις εξόδους τους. Το goal/goal πληρώνει πολύ καλά για τα προγνωστικά, περί το 2.10 στη Novibet. 

Πάσος Φερέιρα – Μαρίτιμο Στοίχημα 

Ματς «ο θάνατός σου, η ζωή μου» για την Primeira Liga της Πορτογαλίας, αφού αμφότερες βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στις πρώτες δέκα αγωνιστικές.  

Η Πάσος την περασμένη αγωνιστική υποτάχθηκε στο ταλέντο της Φαμαλικάο, χάνοντας με 1-2 εκτός έδρας παρά τη μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κάκιστη φέτος, ειδικά στα εντός έδρας αφού έχει επιμέρους απολογισμό 0-1-4 με 3-11 τέρματα. 

Πάσος Φερέιρα-Μαρίτιμο Προγνωστικά

Η Μαρίτιμο δεν κατάφερε εκ νέου να βρει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού παραχώρησε δεύτερη σερί ισοπαλία με 1-1, αυτή τη φορά απέναντι στην Αρούκα. Προηγήθηκε νωρίς, αλλά σε μια ανύποπτη φάση δέχθηκε την ισοφάριση και από εκεί και έπειτα πνίγηκε σε μία κουταλιά νερό.  

🚨H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!😱

Και οι δύο ομάδες αναζητούν απεγνωσμένα την πρώτη τους νίκη ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, αφού πλέον βρίσκονται ήδη στο -7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Λογικά θα είναι αρκετά δυνατό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά εκτιμώ ότι καμία εκ των δύο δεν θα κλειστεί ώστε να «κλέψει» το τρίποντο. Οι άμυνες είναι εξαιρετική ευάλωτες, ευνοείται το σενάριο των πολλών τερμάτων στα προγνωστικά. Στο 2.15 το over από τη Novibet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

La Liga - 28/10/2022 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
La Liga - 28/10/2022 10:00 μμ Μαγιόρκα Εσπανιόλ Goal/goal 2.10
Α' Πορτογαλίας - 28/10/2022 10:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Α' Πορτογαλίας - 28/10/2022 10:15 μμ Πάσος Φερέιρα Φαμαλικάο Over 2,5 2.15

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*