Προγνωστικά Over/Under

Προγνωστικά Champions League: Με τα λίγα γκολ στο Λονδίνο

ΤΣΕΛΣΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άλλο ένα «περίεργο» βράδυ έρχεται για τους Ουκρανούς, με την απομάκρυνση από τη φυσική τους έδρα να αποτελεί κανόνα πια, σε μια πραγματικότητα, η οποία έχει έρθει για να μείνει.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στα του αγώνα, οι νεαροί παίκτες της Σαχτάρ (Μούντρικ-Σίκαν) έχουν δείξει την απαραίτητη διάθεση σε όλη τη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία, κάτι που πιστεύουμε ότι δεν θα σταματήσει να ισχύει και απέναντι στη Λειψία. Πρόκειται για μια ομάδα, που, παρά τις εξωαγωνιστικές ιδιαιτερότητες, έχει καταφέρει να κοιτάξει τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου στα μάτια, κερδίζοντας την ευρωπαϊκή της συνέχεια, ενώ παράλληλα στοχεύει και στην περαιτέρω καταξίωση με την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί το συχνό σκοράρισμα (έχει βρει δίχτυα και στα δέκα τελευταία της παιχνίδια), αλλά και στα πολλά γκολ που μπαίνουν στους αγώνες της (5/7 τελευταία Over 2,5), ειδικότερα όταν έχει απέναντί της εξίσου ποιοτικές ομάδες.

ΣΑΧΤΑΡ - ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από την πλευρά της, η Λειψία συνεχίζει να σκοράρει με ευκολία τον τελευταίο μήνα (έχει πετύχει 3+ γκολ στα 6 από τα 9 παιχνίδια σε αυτό το διάστημα), μεταφέροντας την πίεση στον αντίπαλο. Ορισμένα σκαμπανεβάσματα εντός συνόρων δείχνουν να μην την πτοούν στην Ευρώπη, όπως φάνηκε με τους αγώνες απέναντι σε Σέλτικ και Ρεάλ. Τα αμυντικά της προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν, η προσέγγιση όμως που έχει προκριθεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πλήρως επιθετική, με στόχο την όλο και καλύτερη εκμετάλλευση των όπλων της.

Σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί το σκορ του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στη Γερμανία (1-4). Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έδειξε το πόσο αποσβολωμένοι ήταν οι γηπεδούχοι, την ετοιμότητα των Ουκρανών, αλλά επίσης και τους ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ των δύο αντιπάλων, σε έναν αγώνα που έχει να λύσει πολλές απορίες.

Για το Σαχτάρ – Λειψία το Over 2,5 στο 1.62 στη Stoiximan αποτελεί μια καλή επιλογή, θέτοντας ως βάση το αμοιβαίο ενδιαφέρον για την πρόκριση και την άγνοια κινδύνου των δύο ομάδων.

ΤΣΕΛΣΙ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Λίγα πράγματα από την Τσέλσι το Σαββατοκύριακο, καθώς έχασε με κάτω τα χέρια από την «πρώην» του Γκρέιαμ Πότερ, Μπράιτον (4-1), δείχνοντας ότι έχει πολλή δουλειά μπροστά της με το νέο άτομο στην άκρη του πάγκου. Η αστάθεια στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται στο φτωχό επιθετικά παιχνίδι, το οποίο ελλείψει κάποιου σημείου αναφοράς στο δημιουργικό κομμάτι, χωλαίνει, έχοντας ως αποτέλεσμα την πρόσφατα φτωχή συγκομιδή. Η ομάδα θα προσπαθήσει να τελειώσει εύκολα τη δουλειά, χωρίς περαιτέρω προβληματισμό, ώστε να προχωρήσει στις υπόλοιπες εναπομείνασες εκκρεμότητες πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δίνοντας στον Πότερ και την αναγκαία ηρεμία που απαιτείται κατά την αλλαγή ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος.

💣ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!🎁

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της σε έναν όμιλο που της έβαλε δύσκολα σχεδόν αμέσως, εμφανίζοντας από την πρώτη στιγμή τις ελλείψεις στην ποιότητά της σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές. Η νίκη απέναντι στην Τσέλσι (1-0) την πρώτη αγωνιστική ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Η συχνά καλή εικόνα στα εντός συνόρων παιχνίδια έχει πρόσφατα κλονιστεί (1-1 εναντίον της Χάιντουκ Σπλιτ και ήττα με 1-0 από την Όσιγιεκ) και έρχεται να προστεθεί σε μια αρκετά προβληματική για αυτήν περίοδο.

Παρά τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων για το κάτι παραπάνω, οι Άγγλοι θα διαχειριστούν πλήρως την κατάσταση, ώστε να κερδίσουν χρόνο και ψυχραιμία. Το Under 2,5 (2.40 στη Novibet) είναι μια καλή επιλογή που αξίζει το ρίσκο στο Τσέλσι – Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σε μια αναμέτρηση με ελάχιστες εκπλήξεις και δύο ομάδες με νωχελικές επιθετικές επιδόσεις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 02/11/2022 7:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 02/11/2022 7:45 μμ ΣΑΧΤΑΡ ΛΕΙΨΙΑ OVER 2.5 1.62
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 02/11/2022 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 02/11/2022 10:00 μμ ΤΣΕΛΣΙ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ UNDER 2.5 2.40

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*