Το στοίχημα της Ημέρας

Γαλλία – Μαρόκο Προγνωστικά: Βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά

ΓΑΛΛΙΑ - ΜΑΡΟΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δεύτερος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου απόψε, με τον νικητή του Γαλλία – Μαρόκο να έχει την ευκαιρία διεκδίκησης του τίτλου το απόγευμα της Κυριακής.

Οι «τρικολόρ» το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την εικόνα τους το βράδυ του Σαββάτου, αλλά ήταν αποτελεσματικοί και χάρη στα γκολ των Τσουαμενί, Ζιρού πέτυχαν τον στόχο τους και απέκλεισαν με σκορ 2-1 τους Άγγλους.

ΓΑΛΛΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Οι Μαροκινοί από τη μεριά τους συνεχίζουν να… τρελαίνου κόσμο, αφού μετά την Ισπανία άφησαν εκτός συνέχειας και την Πορτογαλία χάρη στο γκολ του Εν Νεσίρι.

Μπόρεσαν με τον τρόπο αυτό να γίνουν η πρώτη ομάδα από την Αφρική που καταφέρνει να βρεθεί στην τετράδα Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τώρα απέναντί τους θα βρεθεί μία ομάδα σαφώς πιο έμπειρη στο επίπεδο αυτό, που καλείται να διατηρήσει τα σκήπτρα μετά την κατάκτηση του 2018.

Το Μαρόκο είναι ένα σύνολο αν μη τι άλλο μαχητικό που ίσως χρειαστεί να σταματήσει και με αντικανονικό τρόπο τους σαφώς πιο ποιοτικούς Γάλλους.

⚽️🎁ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ! ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!💵

Σε απόδοση 2.10 από το Pamestoixima.gr, το να έχουν τουλάχιστον τρεις κάρτες οι Αφρικανοί έχει καλές πιθανότητες για το σημερινό κουπονι ΟΠΑΠ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΜΟΥΝΤΙΑΛ - 14/12/2022 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ - 14/12/2022 10:00 μμ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΟΚΟ OVER 2,5 KAΡΤΕΣ ΜΑΡΟΚΟ 2.10

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*