bwin – Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*!

Μία «στροφή» πριν το φινάλε βρίσκεται το Παγκόσμιο Κύπελλο. Απόψε θ’ αναμετρηθούν δύο από τις ομάδες που σημάδεψαν τη διοργάνωση με την εκπληκτική πορεία τους. Κροατία και Μαρόκο θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση του Μουντιάλ στις 17:00.

bwin – Κάθε μέρα €1.000 μετρητά, εγγυημένα* στο Penalty Shootout!

Πορεία επιβεβαίωσης

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτέλεσε για την Κροατία μία πορεία επιβεβαίωσης. Ότι ανήκει πλέον στην ελίτ των ομάδων του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη. Εάν το 2018 έφτασε μέχρι τον τελικό και αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη, φέτος η παρέα του Λούκα Μόντριτς κατοχύρωσε τη… θέση της στους κορυφαίους. Μία εθνική ομάδα που το 1998 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Μουντιάλ καταλαμβάνοντας την 3η θέση στη Γαλλία και πλέον έχει τη δική της θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Κροατία στην πορεία της μέχρι και τον μικρό τελικό προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από το Μαρόκο από τον 6ο όμιλο, ενώ στα νοκ άουτ απέκλεισε αρχικά την Ιαπωνία, έριξε τη… βόμβα αφήνοντας εκτός και την Βραζιλία. Ωστόσο η υπέρβαση δεν ολοκληρώθηκε, στα ημιτελικά ηττήθηκε 3-0 από την Αργεντινή και θα διεκδικήσει την 3η θέση στη διοργάνωση του Κατάρ.

bwin – Build A Bet* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ομάδα… όνειρο

Το δικό του μοναδικό, ξεχωριστό παραμύθι… αφηγήθηκε το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί κατέγραψε την κορυφαία πορεία στην ιστορία του αφρικανικού ποδόσφαιρου σε Μουντιάλ, παίζοντας αγώνα για τα ημιτελικά. Έδειξε με το… καλημέρα τα δόντια της με το 0-0 κόντρα στην Κροατία, σε ματς για τον 6ο όμιλο, ωστόσο η συνέχεια ήταν ονειρική. Με τέσσερις σερί νίκες έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Απέκλεισε στους «16» την Ισπανία, με ήρωα στη διαδικασία των πέναλτι τον τερματοφύλακα της Μπόνο. Στα προημιτελικά ήταν η σειρά της Πορτογαλίας. Οι Μαροκινοί επικράτησαν 1-0 της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, για να φτάσουν μέχρι και τα ημιτελικά. Εκεί τους περίμεναν οι Πρωταθλητές Κόσμου, Γάλλοι. Οι «τρικολόρ» συνέχισαν την πορεία υπεράσπισης του… στέμματος, νίκησαν 2-0 κι έστειλαν τους Αφρικανούς να διεκδικήσουν τη θέση της 3ης κορυφαίας ομάδας της διοργάνωσης!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά νέα