Το στοίχημα της Ημέρας

Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά: Ποντάρουν στο ταλέντο τους

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο στην Τουρκία υπάρχει κανονικά δράση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και εμείς θα στραφούμε στην αναμέτρηση που φυσικά μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Το Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε με σέντρα στις 18:00.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι των Μπακασέτα και Σιώπη που πέρσι έφτασαν έως την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο δεν έχουν μεγάλη απόσταση από την κορυφή (-6).

Εκεί όπου βρίσκονται από την αρχή της σεζόν οι φιλοξενούμενοι, που στα χέρια του εξαιρετικού Χόρχε Ζεσούς παράγουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχουν φιλοδοξίες ώστε να παραμείνουν εκεί μέχρι το φινάλε.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαθέτουν σαφώς την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 36 γκολ με 13 ματς, ενώ και οι γηπεδούχοι είναι αρκετά αξιόπιστοι επιθετικά. Ειδικά στην έδρα τους.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Παρά την αποχή που προηγήθηκε, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να επιβεβαιώσουν το καλοπληρωμένο Over στο 1.78 της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΤΟΥ1 - 24/12/2022 6:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΟΥ1 - 24/12/2022 6:00 μμ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Over 2,5 1.78

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*