Το στοίχημα της Ημέρας

Νάπολι – Κρεμονέζε Προγνωστικά: Από τις ορέξεις των γηπεδούχων

ΝΑΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Απόψε θα γίνει γνωστή η 5η ομάδα των προημιτελικών στο Κύπελλο Ιταλίας. Ίντερ, Τορινο, Φιορεντίνα και Ρόμα βρίσκονται ήδη εκεί, ενώ στο Νάπολι – Κρεμονέζε υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους «παρτενοπέι».

Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και έχουν βάλει στόχο να διεκδικήσουν κάθε τίτλο στη φετινή σεζόν.

ΝΑΠΟΛΙ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο πρωτάθλημα έχουν ήδη αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου, φτάνοντας στο +9 από τους διώκτες τους μετά το επιβλητικό 5-1 της Παρασκευής κόντρα στη -μέχρι τότε δεύτερη- Γιουβέντους.

Ειδικά στην έδρα τους οι Ναπολιτάνοι είναι ασταμάτητοι με επτά σερί τρίποντα και τώρα θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα του… χεριού τους. Την οποία νίκησαν 1-4 στις αρχές Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα.

ΝΑΠΟΛΙ - ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το μυαλό τους στο Κύπελλο, πράγμα λογικό από την στιγμή που είναι στον πάτος της βαθμολογίας με μόλις επτά βαθμούς σε 18 αγώνες και δεν έχουν νίκη με 0-7-11.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δεδομένη λοιπόν η υπεροχή της Νάπολι, από τις διαθέσεις της οποίας θα κριθεί η εξέλιξη της αναμέτρησης. Πάμε στο σημερινό στοίχημα της ημέρας με τον άσο από το πρώτο ημίχρονο στο 1.75 της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΙΤΑΚ - 17/01/2023 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΙΤΑΚ - 17/01/2023 10:00 μμ ΝΑΠΟΛΙ ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ 1 Ημ. / 1 Τελ. 1.75

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*