Ποιος φορ; Αυτή θα είναι η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχει ήδη προχωρήσει σε μία ποιοτική προσθήκη, αυτή του Τάισον. Λουτσέσκου και Μπότο έχουν διαπιστώσει το πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ και με τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα γινόταν λόγος περί απόκτησης φορ.

Το όνομα του Κάιλ Λάριν έχει παίξει δυνατά για τον ΠΑΟΚ, αλλά οι προτεραιότητες μοιάζουν να είναι άλλες στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο τραυματισμός του Λευτέρη Λύρατζη καθιστά την απόκτηση μπακ σχεδόν επιτακτική, μιας και από τη δεξιά πτέρυγα έχει μείνει μόνο ο Σάστρε.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Ένα από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Πολωνού μπακ Τόμας Κετζιόρα, ο οποίος αγωνίζεται στη Ντιναμό Κιέβου. Σύντομα το τοπίο στα μεταγραφικά των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Ωστόσο, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι πλέον η προτεραιότητα έχει δοθεί στην απόκτηση μπακ και όχι στην απόκτηση φορ. Και σε αυτό παίζει ρόλο και η αποδοτικότητα τελευταία των Ολιβέιρα και Τόμας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα