Δείτε το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός σε Live Streaming (31/01)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός Στοίχημα

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής για την ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι», κατά γενική ομολογία αποδίδουν το καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και για αυτόν τον λόγο βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 14-7. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκίνησε την διοργάνωση με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 70-80. Στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στην έδρα τους πανηγύρισαν τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Ο ολυμπιακός στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ταξίδεψε και πάλι στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Και πάλι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα μιας και επικράτησε με 87-89. Το νικηφόρο του σερί στην Ιβηρική χερσόνησο συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Μπασκόνια με 92-97.Ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια με 76-81 και 82-83 αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παρτίζαν (εντός με 87 58) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός με 71 – 82). Την επομένη (9η αγωνιστική), πήγε μέχρι το Τελ Αβίβ για να αναμετρηθεί με τη Μακάμπι, όπου ηττήθηκε με 90-84. Η επιστροφή όμως στο ΣΕΦ σηματοδότησε και την έβδομη νίκη για φέτος στην ευρωλιγκα αυτή τη φορά απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 86-76.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Live Streaming 31/01

Το ταξίδι μέχρι την Πόλη δεν συνοδεύτηκε από νίκη, μια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Μοιραία ήρθε η ήττα με 82 71. Οι δύο μεγάλες σε εύρος νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους Μπολόνια (117-71) και Φενέρμπαχτσε (94-67) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήρθαν να μονιμοποιήσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Oi ήττες όμως στη συνέχεια από Βιλερπμάν στις λεπτομέρειες στη Γαλλία με 77-75 και από Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά με 86-90 ήρθαν να «προσγειώσουν» ανώμαλα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την 16η αγωνιστική πανυγήρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, τον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 71-95, ενώ ακολούθησαν άλλη μία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνου στο ΣΕΦ με 82-66 και μία ήττα από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 64-60. Έκτοτε μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τη Βίρτους (εκτός με 83-85, τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός με 73-60) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός με 95-89).

Στην τελευταία αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να δώσει γρήγορο ρυθμό και αρχικά το πλήρωσε. Νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10 στο 5’ (8-18) και επιπλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε διαχειριστεί και τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα. Ωστόσο, οι Πειραιώτες κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και με μπροστάρη τον Σάσα Βεζένκοφ κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο τη διαφορά, στο τέλος της πρώτης περιόδου (24-25). Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, η είσοδος του Σακίλ ΜακΚίσικ έδωσε ενέργεια και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 15 πόντους (51-36), με την οποία οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Να σημειωθεί πως μέχρι εκείνο το σημείο ο Σάσα Βεζένκοφ είχε σημειώσει 16 πόντους.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Το κακό βράδυ του Μουσταφά Φαλ, επέτρεψε στον Ρόμαν Σόρκιν (23 πόντους στο ματς) να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και στη Μακάμπι να μειώσει τη διαφορά στους 7 πόντους με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με σκοπό να μη δώσει δικαιώματα στους Ισραηλινούς να πιστέψουν στη νίκη, κάτι που έκανε. Παρά το γεγονός πως στο τέλος οι παίκτες των «γαλαζοκίτρινων» ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν απαντήσεις και κάπως έτσι ήρθε η 14η νίκη για φέτος στη διοργάνωση με σκορ 95-89. Ξεχώρισαν για ένα ακόμη παιχνίδι οι Βεζένκοφ (23 πόντους), ΜακΚίσικ (13 πόντους) και ο Κώστας Παπανικολάου (10 πόντους).

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Live Streaming 31/01

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα πλαίσια της αναμέτρησης με τη Φενέρ στην Πόλη δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολες συνθήκες. Εκτός από τον Σλούκα που δεν ταξίδεψε και ο Πίτερς, που έπαθε χθες διάστρεμμα, δεν ξέρω αν και πόσο θα παίξει αύριο. Δεν τον είδα πολύ καλά. Θα δούμε. Τα παιχνίδια είναι αλλεπάλληλα και πρέπει να… μαζευτούμε να δούμε πόσοι είμαστε! Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Και για την Φενέρ είναι σημαντικός ο αγώνας. Αν δείτε την βαθμολογία όλες οι ομάδες είναι κοντά από τον πρώτο ως τον δέκατο. Οπότε κάθε ήττα έχει μεγάλο κόστος για όλους. Για την αντίπαλό μας είναι μια καλή ευκαιρία πρώτα πρώτα να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο ΣΕΦ που είχε χάσει με αρκετά μεγάλη διαφορά, αλλά και να παλέψουν για την οκτάδα όπως κάνουν όλες οι ομάδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν πολύ καλό προπονητή. Έχουν ταλαντούχο και έμπειρο ρόστερ. Σε καμιά περίπτωση δεν περιμένουμε να έχουμε μια εύκολη βραδιά».

Fenerbahce – Olympiakos Live Streaming

Στον αντίποδα, oi Τούρκοι το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά του συλλόγου στον Δημήτρη Ιτούδη και αυτός με την δουλειά του μέχρι τώρα δείχνει να τους δικαιώνει. Η δουλειά όπως είναι φυσικό δε φτάνει μόνο για να χτιστεί μία καλή ομάδα. Χρειάζονται και καλές κινήσεις. Παρά το γεγονός πως αποχώρησαν οι Ντε Κολό και Βέσελι, εντούτοις ήρθαν οι Νικ Καλάθης, ο Γουίλμπεκιν, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο Νάιτζεκ Χέις, ο Κάρσεν Έντουαρντς, ο Τόνι Τζεκίρι κ.α.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι παραπάνω κινήσεις ήρθαν για να αποδείξουν πως η Φενέρ φέτος έχει πολύ υψηλούς στόχους. Αυτό μέχρι σήμερα αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 13-8 και θα κονταροχτυπηθεί με τους υπόλοιπους διεκδικητές των πρώτων θέσεων για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη. Στόχος του Δημήτρη Ιτούδη και της ομάδας του προφανώς είναι και η πρόκριση στην επόμενη φάση και ιδανικά θα ήθελαν να τερματίσουν στις πρώτες τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα play off με πλεονέκτημα έδρας.

Ο Έλληνας τεχνικός της φενέρμπαχτσε για το ματς με τον ολυμπιακό ανέφερε: ««Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην κατάταξη και μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Είναι σπουδαίος αντίπαλος. Στηρίζεται στον ίδιο κορμό εγχώριων και ξένων παικτών τα τελευταία τρία χρόνια. Παίζουν πολύ επιθετικό μπάσκετ και μας κέρδισαν με διαφορά στο πρώτο παιχνίδι. Ανυπομονούμε να τους αντιμετωπίσουμε ξανά. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό στην έδρα μας».

Στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός και επικράτησε των Τούρκων με 94-67.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα