Sportingbet – Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πέφτει η… αυλαία της 25ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται και στη Serie A, με την αναμέτρηση Σασουόλο – Κρεμονέζε να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Επιστροφή στις νίκες

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι» μετά την ισοπαλία στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, έχασαν το πλεονέκτημα των πέντε πόντων που απέκτησαν από την ΑΕΚ και το «τρίποντο» είναι μονόδρομος ενόψει των Playoffs. Στους Αγρινιώτες το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες αγωνιστικές είναι εξαιρετικό. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου «πάτησε» γκάζι, μάζεψε βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση, διατηρώντας το… πάνω χέρι στα Playouts. Η «παράδοση» είναι με το «τριφύλλι», που μετράει 12 νίκες και 2 ισοπαλίες κόντρα στην ομάδα από το Αγρίνιο, σε ματς που διεξήχθησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Sportingbet – Ειδικά για κάθε φάση στους αγώνες της Serie A!

Ελπίζει η Κρεμονέζε

Στην περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια, συγκεντρώνεται απόψε το ενδιαφέρον στην 25η αγωνιστική της Serie A,  όπου η Σασουόλο υποδέχεται την Κρεμονέζε. Οι γηπεδούχοι μετά το «διπλό» στην έδρα της Λέτσε, την προηγούμενη αγωνιστική, πήραν απόσταση… ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, η ομάδα του Αλέσσιο Ντιονίζι θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο της για ακόμα ένα ματς, καθώς ακολουθεί αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα. Η Κρεμονέζε χρειάστηκε να… περιμένει 23 αγωνιστικέ για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη Serie A! Η νεοφώτιστη ομάδα έκανε την έκπληξη εντός έδρας κόντρα στη Ρόμα, μείωσε τη διαφορά από την 17η θέση και πλέον ελπίζει για την… σωτηρία της. Η αναμέτρηση του 1ου γύρου στην Κρεμόνα έληξε ισόπαλη 0-0. Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες σε επίσημο ματς στο «Mapei» ήταν το 2008, όταν συμμετείχαν στη Serie C. Τότε, η Κρεμονέζε πήρε το «διπλό» με 2-1.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά νέα