Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Βασικά πονταρίσματα

Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Οι αναμετρήσεις με τις οποίες συνεχίζεται το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ προσφέρουν τη δυνατότητα για κάποια βασικά πονταρίσματα.

ΦΟΥΛΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Φούλαμ, λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Γιουρόπα Λιγκ στην Πορτογαλία. Σίγουρα απαιτείται ένα μίνι rotation από τον Μικέλ Αρτέτα ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός έχει φέρει την ομάδα του σε τέτοιο επίπεδο, στο οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα ματς και τις απαιτήσεις τους. Η Φούλαμ δεν έδειξε κατά τη διάρκεια της σεζόν να έχει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και κυρίως να μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα. Μπορεί να δυσκολέψει ενδεχομένως τους «κανονιέρηδες» με ένα γκολ αλλά μέχρι εκεί.

Για το λόγο αυτό θεωρώ πως για το Φούλαμ – Άρσεναλ η νίκη των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με το Over 1,5, στο 1.73 στη Novibet έχει στοιχηματική βάση.

ΦΟΥΛΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δεν πιστεύω ότι θα συναντήσει προβλήματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον εντός έδρας. Το 7-0 από την Λίβερπουλ έχει ήδη μείνει πίσω και οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν με το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Μπέτις ότι μπορούν να επιστρέψουν σε ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων.

Έτσι, η επιλογή μου για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον θα είναι ο άσος μαζί με Over 2,5 στο 2.00.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΛΒΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Νιουκάστλ – Γουλβς οι «καρακάξες» έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης ( απέναντι στους «λύκους».

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Δεν θα είναι εύκολο το ματς αφού οι φιλοξενούμενοι είναι ανεβασμένοι ειδικά μετά τη νίκη επί της Τότεναμ όμως θεωρώ ότι με το χαμηλό τέμπο που δίνει η Νιουκάστλ στις αναμετρήσεις της θα μπορέσει να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Για αυτή την αναμέτρηση στέκομαι στον άσο μαζί με Under 3,5 στο 2.10.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 12/03/2023 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 12/03/2023 4:00 μμ ΦΟΥΛΑΜ ΑΡΣΕΝΑΛ 2 & OVER 1,5 1.73
ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 12/03/2023 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 12/03/2023 4:00 μμ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 & OVER 2,5 2.00
ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 12/03/2023 6:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 12/03/2023 6:30 μμ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΓΟΥΛΒΣ 1 & UNDER 3,5 2.1

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*