Το στοίχημα της Ημέρας

Αγγλία – Ουκρανία Προγνωστικά: Έτοιμα για το 2/2 τα «λιοντάρια»

ΑΓΓΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Προκριματικών ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συνέχεια απόψε και εμείς θα ασχοληθούμε με τη μονομαχία Αγγλία – Ουκρανία στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

ΑΓΓΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Οι γηπεδούχοι του Σάουθγκειτ μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά από τη Γαλλία επέστρεψαν… αγριεμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και πέρασαν με απολύτως πειστική εμφάνιση από την έδρα της Ιταλίας την Πέμπτη.

Τα γκολ των Ράις και Κέιν έδωσαν στους Βρετανούς προβάδισμα από το πρώτο μέρος και δεν αγχώθηκαν ιδιαίτερα παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν στο δεύτερο μέρος.

ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Οι Ουκρανοί από τη μεριά τους είναι σε περίεργη προφανώς φάση ελέω του πολέμου, ενώ δεν έχουν αγωνιστεί μετά το 0-0 απέναντι στην Σκωτία για το Nations League στις 27/09.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Αποτελούν ένα πολύ μαχητικό σύνολο εδώ και πολλά χρόνια διαθέτοντας και μονάδες με ποιότητα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τη γηπεδούχο. Στο 1.80 της Stoiximan, ο άσος από το πρώτο μέρος είναι καλή περίπτωση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΠΕΠ - 26/03/2023 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΕΠ - 26/03/2023 7:00 μμ ΑΓΓΛΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1/1 1.80

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*