bwin – Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Κρίσιμη αναμέτρηση που αφορά τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», αλλά και τη μάχη της παραμονής στην Premier League είναι αυτή ανάμεσα στη Τότεναμ και την Έβερτον.

bwin – Ειδικά για κάθε φάση στην Premier League!

Θέλει να «κουνήσει» σεντόνι

Στο Λίβερπουλ ταξίδεψε η Τότεναμ, που ψάχνει ένα ακόμα «τρίποντο» στη σεζόν, που θα την φέρει πιο κοντά στο Champions League της επόμενης σεζόν. Τα «σπιρούνια» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Έβερτον, η οποία βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία. Τρεις νίκες στα πέντε τελευταία ματς για την Premier League μετρούν οι Λονδρέζοι. Όλες εκτός έδρας, ενώ συμπλήρωσαν τρεις αγώνες μακριά από το «σπίτι» τους, που δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν κάποια επιτυχία. Μόλις μία νίκη κατάφερε να πάρει στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Έβερτον, που πλέον και όσο προχωρά προς το φινάλε η σεζόν, βλέπει τα περιθώρια για λάθη να… στενεύουν!

bwin – Κάθε γκολ της LaLiga σε Live Streaming*!

«Μάχη» Ευρώπης και… σωτηρίας

Στις 22:00 η Βαλένθια υποδέχεται στο «Mestalla» τη Ράγιο Βαγιεκάνο με τις δύο ομάδες να εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες τη φετινή σεζόν. Οι «νυχτερίδες» ζουν μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας τους, καθώς βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και παλεύουν για να μην βρίσκονται στις ομάδες που θ’ αποχαιρετίσουν τη LaLiga. Οι γηπεδούχοι στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος επικράτησαν δύο φορές, αμφότερες εντός έδρας και με σκορ 1-0. Η Ράγιο συγκαταλέγεται στις ομάδες που στην τελική ευθεία της σεζόν θα πρέπει να τα δώσουν… όλα για να κάνουν δικό τους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο το ημερολόγιο έγραφε 2 Φεβρουαρίου από την τελευταία που νίκησαν σε αγώνα της LaLiga. Η Ράγιο συμπλήρωσε έξι αναμετρήσεις στις οποίες δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και το «διπλό» στην έδρα της Βαλένθια θα μοιάζει με το καλύτερο «restart».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά νέα