Το στοίχημα της Ημέρας

Φράιμπουργκ – Μπάγερv Προγνωστικά: Η άμεση εκδίκηση των Βαυαρών

Φράιμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Δεν πέρασαν παρά λίγα από 24ωρα από τη μεταξύ τους μονομαχία για το Κύπελλο, και το Φράιμπουργκ – Μπάγερν υπάρχει ξανά στο κουπόνι σήμερα. Στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα και σε άλλη έδρα αυτή τη φορά.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Οι γηπεδούχοι της Φράιμπουργκ έδειχναν να μην πατούν καλά τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο την Τρίτη στην «Αλιάνζ Αρένα» έκαναν σπουδαία εμφάνιση και πήραν πανάξια τη μεγαλειώδη πρόκριση με σκορ 2-1 και γκολ στο φινάλε.

Η ήττα αυτή αποτέλεσε το πρώτο βαρύ πλήγμα του Τόμας Τούχελ ως προπονητή των Βαυαρών, αφού το ντεμπούτο του ήταν εντυπωσιακό και συνοδεύτηκε από το επιβλητικό 4-2 επί της Ντόρτμουντ το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έχοντας μείνει πλέον εκτός Κυπέλλου, η Μπάγερν επικεντρώνεται στην κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα (+2 από την Ντόρτμουντ) και του Τσάμπιονς Λιγκ (ακολουθεί ο προημιτελικός με τη Σίτι μεσοβδόμαδα).

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Τώρα καλείται να κάνει μία εμφάνιση που θα επαναφέρει το καλό κλίμα στο εσωτερικό της και μοιάζει δύσκολο η Φράιμπουργκ να την κοντράρει μέχρι τέλους για δεύτερο σερί ματς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Στο 2.10 της Novibet, κρατάμε το Combo διπλού και Over 2,5.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΓΕΡ1 - 08/04/2023 4:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΓΕΡ1 - 08/04/2023 4:30 μμ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΜΠΑΓΕΡΝ 2 & Over 2,5 2.1

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*