bwin – Champions League με σούπερ προσφορά*!

Τις δύο πρώτες ομάδες που θα προκριθούν κι επίσημα στα ημιτελικά του Champions League, θα μάθουμε απόψε. Ισχυρό πλεονέκτημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι της Τσέλσι. Μικρό προβάδισμα για τη Μίλαν απέναντι στη Νάπολι.

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Champions League!

Στο Λονδίνο για… τσεκάρισμα

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τα γκολ των Μπενζεμά και Ασένσιο επικράτησε 2-0 της Τσέλσι στο «Santiago Bernabeu» και βρίσκεται με το… ένα πόδι στα ημιτελικά του Champions League. Η «βασίλισσα» μετά το δεκάλεπτο της πρώτης αναμέτρησης βρήκε ρυθμό, φάνηκε ανώτερη από τους «μπλε» κι εν τέλει έβαλε βάσεις πρόκρισης μπροστά στον κόσμο της. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπραρντ σε καμία περίπτωση δεν προβλημάτισε την άμυνα των «μπλάνκος», ενώ έχασε για τον αποψινό αγώνα και τον Τσίλγουελ, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού πρώτα ανέτρεψε τον Ροντρίγκο, που βρισκόταν σε εμφανή θέση για γκολ. Την απίστευτη «παράδοση» του συνέχισε ο Μπενζεμά, καθώς τα 14 τελευταία γκολ του σημειώθηκαν σε νοκ άουτ αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ τα 11 εξ αυτών κόντρα σε αγγλικές ομάδες!

bwin – Build A Bet* στο Champions League!

Για την ολική επαναφορά

Βάσεις για την επιστροφή της στα ημιτελικά του Champions League μετά από τη σεζόν 2005-06, έβαλε η Μίλαν με το γκολ του Μπενασέρ κι απόψε στην έδρα της Νάπολι θέλει να πετύχει την ολική επαναφορά. Μετά το περσινό πρωτάθλημα, οι «ροσονέρι» ονειρεύονται την επιστροφή στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου και στην κορυφαία τετράδα! Μόνο εύκολο όμως δεν είναι αυτό το έργο, καθώς η πρωτοπόρος της Serie A, που μετρά αντίστροφα πλέον για την κατάκτηση του τίτλου, ψάχνει μία ακόμη υπέρβαση φέτος. Άλλωστε αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που η Νάπολι έφτασε τόσο μακριά στη διοργάνωση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά νέα