Το στοίχημα της Ημέρας

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Προγνωστικά: Θέαμα στο… προκλητικό 2.10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Επιστροφή στην εγχώρια δράση μετά τη διακοπή του Πάσχα, με τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ να μπαίνουν στην τελική ευθεία. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός οδηγούν την κούρσα, αλλά και οι δύο έχουν απαιτητικές αποστολές απόψε σε Φάληρο και Τούμπα αντίστοιχα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Με το Ολυμπιακός – ΑΕΚ των 21.00 θα ασχοληθούμε εμείς, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται ξανά στο ίδιο γήπεδο. Δέκα μέρες μετά τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τότε ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-1, αλλά η Ένωση την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού.

Φυσικά τα δεδομένα αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Οι Πειραιώτες έχοντας μείνει στο -6 από την κορυφή θέλουν μόνο νίκη ώστε να εξαντλήσουν τις – ομολογουμένως λίγες – πιθανότητές τους αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

Αυτό πιθανότατα θα τους υποχρεώσει να πάρουν ρίσκα από τη μέση και μπροστά. Άλλωστε αυτό είναι το στυλ που ακολουθούν ούτως ή άλλως στο «Γ. Καραϊσκάκης».

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Απέναντι σε μία Ένωση που επιθετικά είναι… φωτιά και γεμάτη λύσεις, δύσκολα θα κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη οι γηπεδούχοι του Ανιγκό.

Όπως έχουν τα πράγματα λοιπόν, το Over στο 2.10 της Novibet είναι ιδανική επιλογή.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΕΛΛ1 - 23/04/2023 9:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΕΛΛ1 - 23/04/2023 9:00 μμ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ Over 2,5 2.10

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*