Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον Προγνωστικά: Το πρέπει οδηγεί στο 1.82

Νότιγχαμ - Σαουθάμπτον Προγνωστικά

Kαλημέρα στην παρέα του footballbet! Μάιντζ και Σάλκε δικαίωσα την ανάλυσή μας την Παρασκευή και έδωσαν το ωραιότατο 2.06 του goal/goal μαζί με over, καθώς το ματς είχε συνολικά πέντε τέρματα με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν θριαμβευτές με 2-3 από το χορτάρι. Πάμε σιγά σιγά στα σημερινά προγνωστικά, όπου φυσικά ξεχωρίζει η προτελευταία αγωνιστική της ελληνικής Super League, αλλά εμείς θα μεταφερθούμε προς Βρετανία μεριά και συγκεκριμένα στην Premier League της Αγγλίας.

Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπράιτον με 3-1 εντός έδρας, έχυσαν την καρδάρα με το γάλα, καθώς ηττήθηκαν στη συνέχεια με 1-2 από την Μπρέντφορντ εκτός παραμένοντας ξανά κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Έφτασε μάλιστα μία ανάσα από μία πολύ μεγάλη νίκη αφού προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η ανάγκη για τη διατήρηση του τριπόντου έφερε μαζική οπισθοχώρηση και τελικά δύο τέρματα εις βάρος της από το 84’ και μετά με τη γεύση να είναι τελικώς πικρή. Ντανίλο και Τζόνσον αμφίβολοι, καθώς χτύπησαν την προηγούμενη αγωνιστική.

Nότιγχαμ - Σαουθάμπτον Προγνωστικά

Η Σαουθάμπτον από την άλλη, θα είναι πιθανότατα η πρώτη ομάδα που θα χαιρετίσει τη μεγάλη κατηγορία, καθώς βρίσκεται στο -6 από την ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται πλέον δυνατό ντεμαράζ μήπως και προλάβει τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω. Πλέον έφτασε τα εννέα ματς χωρίς νίκη (0-3-6), με την τελευταία ήττα να έρχεται στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» από τη Νιούκαστλ με 1-3. Προηγήθηκε με δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης και μετά την ισοφάριση στο 54’ την πήρε η κατηφόρα και τελικά έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Το πρέπει της νίκης για τη Νότιγχαμ είναι δεδομένο απόψε, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να την αγχώσει υπέρμετρα. Η Σαουθάμπτον έχει νεανικό σύνολο και σχεδόν έχει αποδεχθεί τη μοίρα της, αλλά αυτό μπορεί να είναι και παγίδα για τους γηπεδούχους. Δίνω τύχη στο goal/goal για τα προγνωστικά που προσφέρεται σε απόδοση 1.82 από τη Novibet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

PREMIER LEAGUE - 08/05/2023 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
PREMIER LEAGUE - 08/05/2023 10:00 μμ NOTIΓΧΑΜ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ GOAL/GOAL 1.82

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*