Προγνωστικά Over/Under

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά: Η πρόκριση περνάει μέσα από το σκοράρισμα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σε μια φτωχή από ποσότητα και θέαμα μέρα δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δη το Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι. Μόνο ένα παιχνίδι για ανάλυση σήμερα με πολλά να πρέπει να ειπωθούν.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης -Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι θα είναι για άλλη μια φορά εξαιρετικά ορεξάτοι, αφού μπαίνουν στα ημιτελικά της αγαπημένης τους διοργάνωσης όντες Κυπελλούχοι Ισπανίας, μετά και τη σαββατιάτικη επικράτηση με 2-1 στον τελικό της Σεβίλλης απέναντι στην Οσασούνα. Μπορεί να μην κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και να δείχτηκαν την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, όμως τα δύο τέρματα του Ροντρίγκο απλοποίησαν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση. Το πρωτάθλμα έχει ουσιαστικά χαθεί, αφού η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο +13 με 5 αγωνιστικές να απομένουν , κάτι που αναγκάζει την ομάδα του Αντσελότι να επικεντρωθεί πλήρως σε άλλη μια κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πλευρά τους οι «Πολίτες» πραγματοποιούν ένα εξαιρετικό τέλος στη σεζόν. Το εκπληκτικό εντός συνόρων σερί τους τους έφερε πια στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και στο +1 από την Άρσεναλ (έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο), ενώ βρίσκονται και στον τελικό του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του, οι οποίοι μπαίνουν ως ξεκάθαρο φαβορί στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το σαββατοκύριακο, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε και τη Λιντς με 2-1, ανεβάζοντας το σερί νικών στα 10.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Η Σίτι φοβάται μην τη πατήσει για άλλη μια χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της, το οποίο και εμπεριέχει πολλές ευκαιρίες και τέρματα, με τον Χάαλαντ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Ρεάλ θα πρέπει να ακολουθήσει αυτόν το ρυθμό με την ποιότητα των επιθετικών της να ξεχωρίζει. Επειδή το over 2,5 είναι ιδιαίτερα χαμηλό, θα ακολουθήσουμε το over 3 στο 2.25 της Novibet.

Γράφει ο Γιάννης Σαμψών

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

CHAMPIONS LEAGUE - 09/05/2023 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
CHAMPIONS LEAGUE - 09/05/2023 10:00 μμ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ OVER 3 2.25

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*