Οι τελευταίες εξελίξεις μετά το ναυάγιο με τον Κρίστενσεν για την συγκεκριμένη θέση.
Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει φόρα. Σας τα έγραψα και τις προάλλες. Έκλεισε πέντε παίκτες με συνοπτικές διαδικασίες σε θέσεις που είχε ανάγκη και του μένουν άλλες τρεις για να μπει στα προκριματικά όσο το δυνατόν πιο πλήρης.
Τι του λείπει; Στόπερ, αριστερό μπακ, οκτάρι.
Σας είχα γράψει πως μέσα στο καλοκαίρι αν του προκύψει και καμιά τρομερή ευκαιρία για εξτρέμ θα την τσιμπήσει.
Σήμερα όμως σας έχω ονοματάκι για το αριστερό άκρο της άμυνας πίσω από τον Κυριακόπουλο. Ο λόγος για τον Τάιρελ Μαλάσια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ναι καλά ακούσατε. Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρο τον 26χρονο Ολλανδό μπακ.
Ο Μασάλια έπαιξε φέτος μόλις 3 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Γιουνάιτεντ και δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.
Πέρσι είχε δοθεί δανεικός στην Αϊντχόφεν με την οποία έγραψε 21 συμμετοχές.
Ο Μασάλια λοιπόν έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό για την θέση του δεύτερου αριστερού μπακ.
Μικρό δεν τον λες όμως μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και μετά με οψιόν αγοράς εάν κάνει στους πράσινους.
Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για το θέμα και θα επανέλθω.