Οι τελευταίες σκέψεις του Βάσκου για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Μυρμήγκι; Γιάρεμτσουκ; Μάριους; Ποιον θα βάλει σέντερ φορ ο Ιμανόλ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; Η θα βάλει δύο φορ στο συγκεκριμένο ματς. Σας έχω τα τελευταία νεάκια και βλέπω έκπληξη από τον Βάσκο.
Ναι ναι καλά καταλάβατε. Ενα πουλάκι μου σφύριξε πως ο Μάριους θα είναι ο εκλεκτός του Ιμανόλ για το ντέρμπι της Κυριακής και αυτός που μου το είπε έχει και επιχειρήματα.
Ποια είναι αυτά;
Πρώτον και σημαντικότερο. Ο Ιμανόλ πέρασε όλη την διακοπή με τον Μάριους στου Ρέντη. Ο Γιάρεμτσουκ ήταν με την Εθνική Ουκρανίας (σκόραρε κιόλας δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση) όπως επίσης και ο Γκονζάλες με το Μεξικό. Ο Ιμανόλ θέλει να ρίξει βασικό τον πιο φρέσκο παίκτη του και αυτό θα κάνει.
Δεύτερον. Ο Μάριους στα περισσότερα μεγάλα ματς στην Τουρκία με την Σαμσουνσπόρ έβγαινε μπροστά και σκόραρε.
Τρίτον. Γνωρίζει πως το ντέρμπι θα πάει αρκετά στην δύναμη και θέλει έναν τέτοιο φορ που θα ταλαιπωρήσει τα καλά στόπερ του Παναθηναϊκού.
Και φυσικά ο Ιμανόλ θα έχει στον πάγκο τον Γιάρεμτσουκ ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση αλλά και το Μυρμήγκι. Αυτό που δεν έχω μάθει ακόμα είναι πως θα χωρέσει στην ιδια 11αδα τους Τσικίνιο και Ζότα Σίλβα. Αρέσουν και οι δύο πολύ στον Ιμανόλ αλλά γνωρίζει πως αποδίδουν καλύτερα πίσω από τον φορ.
Θα τους βάλει μαζί και τον Ζότα θα τον τραβήξει στα άκρα; Μένει να το δούμε το βράδυ της Κυριακής γιατί οι υπόλοιπες θέσεις ουσιαστικά είναι κλειδωμένες για τον Βάσκο τεχνικό.