πινέδα

Η αλήθεια για τον Πινέδα

Οι φήμες που έχουν προκύψει για τον Μεξικανό και τους πράσινους.

Και ξαφνικά ήρθε μια φήμη και μία εξέλιξη από την Ελλάδα να συνδεθεί με μία φήμη στο Μεξικό και να γίνει χαμός στα σόσιαλ μίντια. Σε τι αναφέρομαι; Στο σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό και τον Πινέδα να συνδέονται για να γίνει η μεταγραφή τον Γενάρη!

Πώς προέκυψε η όλη κατάσταση; Πάμε να σας τα βάλω σε μια σειρά και να σας πω και τα πραγματικά δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός είδε πως ουσιαστικά θα χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν τον Ουναΐ. Η ακριβότερη του μεταγραφή θα μπει χειρουργείο και θα δούμε αν θα προλάβει τα playoffs.

Ο Πινέδα δεν τα πάει καθόλου καλά με τη Μοντερέι. Μάλιστα πριν από μερικές μέρες αποβλήθηκε (μαζί με τον Αλμέιδα) και στη μεξικάνικη εβδομάδα βλέπουν η επένδυσή τους να μην βγαίνει μιας και είναι κάτω από την μέση της βαθμολογίας.

Και έτσι αυτά τα δύο γεγονότα έφεραν την φήμη ότι Παναθηναϊκός και Πινέδα θα απασχολήσουν ο ένας τον άλλον τον Γενάρη.

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Τούτη τη στιγμή οι πιθανότητες που δίνω για να είναι αληθινό το σενάριο είναι στο 1%. Για να γίνει κιόλας και πράξη θα το πάω στο 0,1%. Ποτέ δεν βάζω μηδέν τοις εκατό γιατί σε αυτή τη ζωή ποτέ μη λες ποτέ.

Και ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον δικό του Πινέδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ονομάζεται Κάνγκουα και ο Πινέδα έχει ένα βασιλικό συμβόλαιο στο Μεξικό που γνωρίζει ότι δε θα το βρει στην Ελλάδα.

Εάν αλλάξει κάτι θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.