Τι είπε ο Σέρβος τεχνικός ενόψει Γενάρη που δείχνει πολλά.
Η αλήθεια είναι πως θα περιμέναμε να ακούσουμε κάτι άλλο για το συγκεκριμένο θέμα από τον Νίκολιτς. Βέβαια θα μου πείτε πολλοί στάθηκαν στα όσα είπε για την διαιτησία.
Όμως ο Σέρβος μίλησε και για μεταγραφές και μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν το σχολίασε. Η ΑΕΚ έχει δεδομένη ανάγκη σε στόπερ και σε δεξί μπακ ενόψει Ιανουαρίου και πιθανότατα για φορ. Όμως ο Νίκολιτς έκανε άλλη δήλωση!
Τι; Πάμε να την δούμε πριν την σχολιάσουμε. Ο Νίκολιτς ρωτήθηκε για τον Γκρούγιτς και η απάντησή του ήταν η εξής:
«Ο Γκρούγιτς γίνεται καλύτερος. Ήθελε χρόνο γιατί ήταν εκτός πολύ καιρό. Έτσι καταφέραμε και τον φέραμε εδώ και ο ίδιος το δέχτηκε με έναν φυσιολογικό μισθό. Βελτιώνεται συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε έναν παίκτη στον άξονα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Να είναι δυνατός σωματικά, να κερδίζει μπάλες, να έχει ταχυδύναμη. Αναζητούμε κάτι τέτοιο».
Και αυτό είναι στα υπέρ του Νίκολιτς. Αναγνωρίζει πως ακόμα ο Γκρούγιτς δεν είναι έτοιμος να προσφέρει στο πρόγραμμα αγώνων αυτά που ψάχνει ο κόουτς της ΑΕΚ. Άλλωστε για να είμαι δίκαιος ζήταγε τέτοιο χαφ από το καλοκαίρι αλλά δεν το πήρε ποτέ.
Οπότε ο Ριμπάλτα είναι ήδη στην αγορά για έναν χαφ στον άξονα. Και δεν είναι ο Κοντούρης που η ΑΕΚ τον κοιτάει ούτως η άλλως. Ψάχνει κάτι άλλο που θα μπορέσει να βοηθήσει την Ένωση στο δεύτερο μισό της σεζόν που θα έχει και την Ευρώπη και θα την κυνηγήσει όσο μπορεί.
Ειδικά αν γυρίσει από την Τουρκία με κανά διπλό.
ΑλλΆ για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα. Η ΑΕΚ τον Γενάρη πάει και για χαφ. Και μου έχουν ήδη ψιθυρίσει ένα όνομα. Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες όταν το επιβεβαιώσω.