Όλα όσα συμβαίνουν με τους ερυθρόλευκους οι οποίοι κινούνται για μεταγραφή.
Σας τα είχα γράψει όλες τις προηγούμενες μέρες; Σας είχα γράψει το όνομα του Γκερέιρο μέσα στους ελεύθερους που μπορεί να κάνουν κίνηση οι ελληνικές ομάδες; Σας τα είχα γράψει. Και τσουπ ξαφνικά κάποιοι ανακαλύπτουν θέμα Ολυμπιακού και Γκερέιρο.
Πάμε να σας βάλω κάτω τα δεδομένα για το τι γίνεται με την θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.
Αυτή τη στιγμή ο Ιμανόλ έχει τον Τικνιζάν για τον οποίο έδωσε κάποια εκατομμύρια στον Ερυθρό Αστέρα και τον Μπρούνο. Ο Μπρούνο δεν δείχνει ικανός ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο που θέλουν οι ερυθρόλευκοι κι έτσι βγηκε στην αγορά ο Ολυμπιακός.
Και τα καλύτερα αριστερά μπακ που είναι ελεύθερα εκεί έξω είναι ο Γκερέιρο και ο Ζιντσένκο. Ο δεύτερος είναι τραυματίας και έτσι υπάρχει ο Γκερέιρο.
Πώς κι έχει μείνει ελεύθερος ο Γκερέιρο; Καλό ερώτημα. Πέρσι ο 32χρονος αριστερός μπακ είχε 29 ματς, 6 γκολ, 3 ασίστ. Με την Μπάγερν Μονάχου! Σχεδόν γεμάτη σεζόν.
Συνολικά μιλάμε για ένα παιδί που έχει 224 ματς 40 γκολ και 50 ασίστ με την Ντόρτμουντ, 111 ματς 10 γκολ και 8 ασίστ με τη Λοριάν, 95 ματς 14 γκολ και 8 ασίστ με την Μπάγερν, 41 ματς 1 γκολ και 2 ασίστ με την Καέν.
Ο Γκερέιρο λοιπόν δεν έριχνε τις απαιτήσεις του έψαχνε κάτι πολύ καλό και δε το βρήκε με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.
Δεν νομίζω ότι θα μείνει για πολύ γιατί τσεκάρει πολλά κουτάκια από αυτά που θέλει ο Ιμανόλ… Οσονούπω εξελίξεις.