Τι θα γίνει το καλοκαίρι γύρω από τον 17χρονο εξτρέμ την Γκενκ…
Και ξαφνικά ο ίδιος ο Καρέτσας έριξε την βόμβα για το μέλλον του. Μπορεί όλοι να είχαν σίγουρο πως το καλοκαίρι θα γίνει μεγάλο πανηγύρι γύρω από το όνομά του (και θα γίνει) όμως ο ίδιος προσγείωσε αρκετό κόσμο. Τι είπε λοιπόν ο 17χρονος εξτρέμ;
«Δεν σχεδιάζω ακόμη να φύγω. Είναι ωραίο να ακούς το όνομά σου να συνδέεται με τόσο μεγάλες ομάδες, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ενθουσιάζομαι μ’ αυτό. Πάντα πρέπει να μένεις ήρεμος. Θα κοιτάξουμε να πάμε βήμα βήμα με βάση το τι είναι καλύτερο για μένα.
Εγώ βλέπω σίγουρα τον εαυτό μου να μένει στην Γκενκ του χρόνου, εκτός αν κάτι πάει στραβά στις σχέσεις μου με την ομάδα, αλλά αυτές ήταν πάντα καλές. Οπότε έτσι θα είναι η κατάσταση».
Θα μου πείτε θα τον ρωτήσει η Γκενκ αν έρθει καμια πρόταση κοντά στα 40-50 εκατομμύρια ευρώ αν θα μείνει ή όχι. Κι όμως ναι θα σας απαντήσω εγώ. Ειδικά αν η Γκενκ πάρει το πρωτάθλημα και ο μικρός του χρόνου παίξει στο πρόγραμμα αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει λοιπόν αν κάνει μια ανάλογη σεζόν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Καρέτσας που θα φτάσει η τιμή του.