antino pao

Χάος με Αντίνο, αυτά είναι τα πραγματικά ποσά και το ακραίο συμβόλαιο!🔥

Τι πραγματικά δίνει ο Παναθηναϊκός και γιατί το deal θα γίνει, θέλει δεν θέλει η Γοδόι.

Το τι διαβάζω και τι ακούω παιδιά δεν λέγεται. Αρχίζει και ξεφεύγει το πράγμα. Τι διάβασα τις προάλλες; Πως ο Παναθηναϊκός δίνει 10 εκατομμύρια για τον Αντίνο για το 75%. Ενώ η Γοδόι θέλει να τον δώσει στη Ρίβερ, που δεν φτάνει ούτε μέχρι τα πέντε…

Παιδιά πάμε λίγο να βάλουμε την υπόθεσή στη σωστή της βάση, να σας πω τι πρόταση πραγματικά έχει η Γοδόι στα χέρια της και θα απαντήσει και θετικά στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη μέχρι την Παρασκευή να έχει μπει στο αεροπλάνο για να ενσωματωθεί άμεσα στο επόμενο πρόγραμμα αγώνων.

Και ό,τι σας λέω είναι πληροφόρηση από Αργεντινή που ξενύχτησα για να μάθω τα πραγματικά ποσά, που υπάρχουν και ωραία μπόνους μέσα και φυσικά τη μεγάλη διαφορά την κάνει η πρόταση του Παναθηναϊκού στον παίκτη και όχι στην Γοδόι.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει 7 με 7.5 εκατομμύρια ευρώ στην Γοδόι για το 75% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Αυτό το ποσό θα δοθεί σε δόσεις με τη Γοδόι να πιέζει να πάρει όλο το ποσό μέχρι τον Ιούλιο.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε και έξτρα μπόνους άλλο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, εάν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτά για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Γοδόι. Πάμε τώρα και στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον παίκτη. Γιατί ο Αντίνο θέλει να έρθει σαν τρελός στον Παναθηναϊκό;

Γιατί οι πράσινοι του προσφέρουν συμβόλαιο λίγο πάνω από το εκατομμύριο τον χρόνο! Στην Γοδόι οριακά έφτανε τις 100.000 ευρώ και η Ρίβερ οριακά έφτανε στις 400.000 ευρώ. Μιλάμε πως ο Παναθηναϊκός του δεκαπλασιάζει τις αποδοχές του.

Αυτά είναι τα πραγματικά νούμερα για να ξέρετε. Και πάρτε την λεπτομέρεια πως υπάρχουν ανοιχτά εισιτήρια στο όνομά του για την Παρασκευή.