Η αγωνία του Πασχαλάκη

Η μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό ήταν ένα καλοκαιρινό σήριαλ με πολλά επεισόδια. Όλα τα ρεπορτάζ μιλούσαν για συμφωνία των δύο πλευρών από τον Ιούλιο κιόλας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και το deal έμενε στου δρόμου τα μισά.

Προφανώς οι Ερυθρόλευκοι είχαν ενδοιασμούς για τον Έλληνα γκολκίπερ. Αυτό δημιούργησε έναν εκνευρισμό, μια απογοήτευση στον Πασχαλάκη φοβούμενος μη μείνει χωρίς ομάδα. Συγκεκριμένα πίστευε πως δεν θα πάει ποτέ στους πρωταθλητές Ελλάδας, εκφράζοντας στις αρχές της εβδομάδας τα παράπονά του σε συμπαίκτες του στην Εθνική, αλλά και σε παίκτες που ήταν μαζί του στον ΠΑΟΚ!

💵💵ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!🍒🍒

Τελικά όμως η μοίρα έπαιξε ένα ευχάριστο παιχνίδι στον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Εκεί που οι ελπίδες του είχαν σβήσει έγινε η μεγάλη ανατροπή. Ο Βατσλικ τραυματίστηκε, ο Πασχαλάκης περίμενε σαν κερί αναμμένο και η συμφωνία εγένετο! Γιατί όπως είναι γνωστό, όταν θες κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις. Ο Πασχαλάκης το ήθελε πραγματικά πολύ, η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και τώρα έχει την ευκαιρία να διακριθεί κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών Ελλάδας.

Εκτός από την σουρεάλ κατάσταση που εκτυλίχθηκε στην υπόθεση Πασχαλάκη, υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για ένα συμβόλαιο 1+1 χρόνο με το δεύτερο χρόνο να έχει ο διεθνής πορτιέρο μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές.

Βέβαια μην ξεχνάμε πως ο Πασχαλάκης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τελικά αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει…

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα