Κομματάκι υποκριτής ο Πέλκας…

Είναι δεδομένο πως μόλις ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, ο ΠΑΟΚ άρχισε να παρακολουθεί την υπόθεση. Τα 14 χρόνια προσφοράς στην ομάδα, από τα 13, όταν και μπήκε στις ακαδημίες, δεν ξεγράφονται. Ο Πέλκας έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ έφτιαξε το όνομα του Πέλκα.

Αρχικά ο Δημήτρης δεν ενδιαφερόταν να καθίσει στο τραπέζι. Προς τιμήν του (και παρά το υπαρκτό ενδιαφέρον), δεν κάθισε στο τραπέζι ούτε με άλλη ελληνική ομάδα. Ωστόσο όσο η μεταγραφική περίοδος προχωρούσε και δεν έβρισκε ομάδα στο εξωτερικό, ο παίκτης άρχισε να προσεγγίσει εκείνος τον ΠΑΟΚ.

ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Είναι, λοιπόν, αλήθεια ότι οι Θεσσαλονικείς του έκαναν πρόταση. Πρόταση που σκεφτόταν σοβαρά η πλευρά του παίκτη. Όμως ξαφνικά εμφανίστηκε η Μπασάκσεχιρ. Και τότε ο Πέλκας θεώρησε πως είναι πρέπον να πει δημόσια πως η πρόταση της ομάδας που τον ανέδειξε δεν ήταν ικανοποιητική. 

Και έστω ότι η πρόταση δεν ήταν καλή. Η φράση «να δείξουν ότι με θέλουν όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις» παραείναι επιθετική. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι τον θέλει. Η ομάδα ποτέ δεν έκαψε τις γέφυρες. Δεν πρέπει να το κάνει εκείνος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα