Κουπόνι ΟΠΑΠ Μπάσκετ

<< Προηγ. μέρα 20-09-2023 Επόμ. μέρα >>
Προσωρινό πρόβλημα: Προσπάθησε ξανά!

Κουπόνι Στοίχημα Μπάσκετ

Το footballbet.gr βάζει τον αναγνώστη στο χώρο του στοιχήματος ποδοσφαίρου και μπάσκετ, με καθημερινές αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά για στοίχημα, επώνυμες στήλες, βαθμολογίες και στατιστικά ποδοσφαίρου, τζίρους αγώνων, ενώ επίσης υπάρχει η δυνατότητα ανάγνωσης στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Ενα σημαντικό κομμάτι του footballbet.gr είναι και η παρουσίαση των στοιχηματικών εταιριών, όπως και η ενημέρωση για τις καθημερινές προσφορές τους. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο κουπόνι στοιχημα ποδοσφαίρου και στο κουπόνι μπάσκετ που υπάρχουν στο footballbet.gr. Πρόκειται για το κουπόνι του ΟΠΑΠ, μέσα από το οποίο μπορεί ο καθένας να βρει λεπτομερή στατιστική ανάλυση για όλους τους αγώνες, τις αποδόσεις του ζευγαριού, τη live εξέλιξη των αναμετρήσεων (live στοίχημα), αλλά και τα αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ όταν τα ματς ολοκληρωθούν.

Κουπόνι Μπάσκετ

Το κουπόνι Μπάσκετ είναι ο «καθρέφτης» των αγώνων που έχει καθημερινά το πρόγραμμα. Εκτός από την ώρα έναρξης των αναμετρήσεων και τις αποδόσεις που μπορεί να βρει κάποιος για να παίξει στοίχημα μπάσκετ, έχει τη δυνατότητα να ανατρέξει και σε προηγούμενες ημέρες, βλέποντας τα αποτελέσματα των αγώνων που θέλει αλλά και τις αποδόσεις που επιβεβαιώθηκαν, αλλά και τους επόμενους (αν ο ΟΠΑΠ έχει «βγάλει» κουπόνι), προκειμένου να προγραμματίσει το stoixima που θέλει να παίξει.

Όπως και στο κουπόνι ποδοσφαίρου, έτσι και στο κουπόνι μπάσκετ, υπάρχει η δυνατότητα να το σορτάρει κάποιος ανάλογα με το πώς τον βολεύει στη μελέτη του για στοιχημα: ανά διοργάνωση, ανά ώρα, ανά κωδικό ΟΠΑΠ, ανά απόδοση άσου ή διπλού και ανά αλφαβητική σειρά γηπεδούχου ή φιλοξενούμενου. Επίσης, μπορεί κάποιος να δει με μία ματιά το χάντικαπ που προσφέρεται και τις αποδόσεις νίκης της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης.

Πώς διαβάζεται το κουπόνι ΟΠΑΠ μπάσκετ;

Αφού επιλέξετε την ημερομηνία στο πρώτο κουτάκι που σας δίνεται μέσα στην κόκκινη μπάρα, θα δείτε να απλώνεται από κάτω το κουπόνι μπάσκετ της συγκεκριμένης ημέρας.

Πρώτα υπάρχει η χώρα. Σε περίπτωση διεθνών διοργανώσεων θα δείτε το Logo της διοργάνωσης, όπως για παράδειγμα Ευρωλίγκα ή Eurocup. Από εκεί και πέρα υπάρχει η σημαία της κάθε χώρας και μετά τα αρχικά της διοργάνωσης, π.χ. ΗΠΑ ως σημαία και ΝΒΑ ως διοργάνωση. Ακολουθεί η ώρα έναρξης της αναμέτρησης για να μην ξεχαστείτε και μετά ο αριθμός που έχει η αναμέτρηση στο κουπόνι.

Κατόπιν θα δείτε το πλεονέκτημα που έχει το αουτσάιντερ. Αν είναι στη γηπεδούχο εκεί θα υπάρχει ένας αριθμός (π.χ. 5.5), αν όμως είναι φαβορί η γηπεδούχος το πρώτο κίτρινο κουτί θα είναι κενό.

Μετά θα δείτε την απόδοση στη γηπεδούχο (1) και κατόπιν στη στήλη ΟΜΑΔΕΣ τα ονόματα των ομάδων της αναμέτρησης. Ακολουθεί η στήλη με το Σκορ και μετά η στήλη με το πλεονέκτημα στη φιλοξενούμενη, εφόσον είναι αυτή το αουτσάιντερ. Η επόμενη η στήλη είναι με το σημείο που προκύπτει ανάλογα με το αν το φαβορί έχει καλύψει ή όχι το χάντικαπ που υπάρχει.

Η προτελευταία στήλη, όπως και στο ποδόσφαιρο, είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στο Κουπόνι μπάσκετ του footballbet. Κι εδώ μπορείτε να δείτε τις σημαντικότερες αγορές όπως είναι το Under/Over αγώνα, τον νικητή χωρίς χάντικαπ, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς την παράταση (όταν έχει υπάρξει έξτρα πεντάλεπτο), τον νικητή της 1ης περιόδου και το under/over αυτής, καθώς το ημίχρονο τελικό συμπεριλαμβανομένης και της παράτασης.

Τέλος, ο πίνακας κλείνει με το σκορ. Εκεί θα δείτε πώς κυμάνθηκε το σκορ της αναμέτρησης ανά περίοδο, σε περίπτωση που έχετε παίξει κάποιο ειδικό στοίχημα σε περίοδο αγώνα.