Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming Ζωντανά (12/04)

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming Ζωντανά (12/04)

Ο ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» τη φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Γιουρολιγκ. Στην προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε μια αγχωτική αλλά απαραίτητη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με σκορ 86-89. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming

Πλέον με ρεκόρ 21-12, οι Πειραιώτες δεν μπορούν να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά η έκβαση του αγώνα θα κρίνει αναδείξει τον αντίπαλό τους. Οι Τούρκοι έρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Γιούρολιγκ, κόντρα στην Εφές και πλέον έχοντας ρεκόρ 20-13 βρίσκονται στην 6η θέση της κατάταξης.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Τα δεδομένα για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους είναι ακριβώς ίδια με του Ολυμπιακού, αφού ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης τερματίζει στη 5η θέση, ενώ ο ηττημένος στην 6η. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming Ζωντανά (12/04)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μία μεγάλη νίκη, με την οποία διατήρησαν τις όποιες ελπίδες είχαν για το πλεονέκτημα έδρας, ελπίδες οι οποίες εξανεμίστηκαν με την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Μπορεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην είχε σταθερή απόδοση σε όλες τις περιόδους της αναμέτρησης, ωστόσο με κύριο όπλο την άμυνα έφυγαν με τη νίκη από το Βελιγράδι.

Δείτε τον αγώνα εδώ

Με κύριο πρωταγωνιστή τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος σε 17 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, ο Ολυμπιακός απέφυγε την ήττα κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Παπανικολάου (12π., 4ριμπ., 6 ασ.), Γουόκαπ (12π, 4ριμπ., 5ασ.), Γκος (10π., 1ριμπ., 6ασ.). Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Πειραιώτες με νίκη σήμερα θα αντιμετωπίσουν στα play-off τη Μπαρτσελόνα, ενώ με ήττα θα πέσουν πάνω στη Μονακό.

Olympiacos Fenerbahce Live Streaming

Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε τη σεζόν αρκετά άσχημα, ωστόσο μετά την απομάκρυνση του Ιτούδη από τον πάγκο τους και την έλευση του Γιασικεβίτσιους, οι Τούρκοι έχουν βελτιώσει κατακόρυφα την απόδοσή τους στην Euroleague. Για τα «κίτρινα καναρίνια» ισχύει ότι ακριβώς ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Με νίκη σήμερα πέφτει πάνω στο εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, ενώ με ήττα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μονακό.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Ουίλμπεκιν για ακόμα μια χρονιά είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Φενέρμπαχτσε, έχοντας μέσο όρο πόντων 13.3 και έχει άξιο συμπαραστάτη του, ενδεχομένως, τον κορυφαίο φόργουορντ της λίγκας, Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος μετράει 14.3 πόντους μέσο όρο. Την ίδια ώρα, οι Γιώργος Παπαγιάννης και Σερτάκ Σανλί κατέφθασαν το καλοκαίρι στην Φενέρ όντας δύο παίκτες οι οποίοι θα αναβάθμιζαν τη γραμμή των ψηλών των Τούρκων, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεχωρίσουν, ούτε υπό τις οδηγίες του Ιτούδη, αλλά ούτε και υπό τις οδηγίες του Γιασικεβίτσιους. Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Σχετικά νέα