Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Live Streaming: Δείτε Εδώ (07/03)

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (07/03, 21:00) στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις, παρά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Αρμάνι με 83-62 στο Μιλάνο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 18-8. Οι Πειραιώτες θέλουν να τερματίσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα στις τέσσερις πρώτες, έτσι ώστε να μπουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με πλεονέκτημα έδρας. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις φέτος στην ευρωλίγκα με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 70-80. Στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στην έδρα τους πανηγύρισαν τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Ο ολυμπιακός στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ταξίδεψε και πάλι στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Και πάλι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα μιας και επικράτησε με 87-89. Το νικηφόρο του σερί στην Ιβηρική χερσόνησο συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Μπασκόνια με 92-97.Ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια με 76-81 και 82-83 αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παρτίζαν (εντός με 87 58) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός με 71 – 82). Την επομένη (9η αγωνιστική), πήγε μέχρι το Τελ Αβίβ για να αναμετρηθεί με τη Μακάμπι, όπου ηττήθηκε με 90-84. Η επιστροφή όμως στο ΣΕΦ σηματοδότησε και την έβδομη νίκη για φέτος στην ευρωλίγκα αυτή τη φορά απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 86-76.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Live Streaming 07/03

Το ταξίδι μέχρι την Πόλη δεν συνοδεύτηκε από νίκη, μια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Μοιραία ήρθε η ήττα με 82 71. Οι δύο μεγάλες σε εύρος νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους Μπολόνια (117-71) και Φενέρμπαχτσε (94-67) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήρθαν να μονιμοποιήσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι ήττες όμως στη συνέχεια από Βιλερπμάν στις λεπτομέρειες στη Γαλλία με 77-75 και από Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά με 86-90 ήρθαν να «προσγειώσουν» ανώμαλα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την 16η αγωνιστική πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, τον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 71-95, ενώ ακολούθησαν άλλη μία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνου στο ΣΕΦ με 82-66 και μία ήττα από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 64-60. Έκτοτε μετρά επτά συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τη Βίρτους (εκτός με 83-85, τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός με 73-60), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός με 95-89), τη Φενέρ (εκτός με 73-93), την Εφές (εντός 76-70),την Άλμπα (εκτός με 60-93) και την Βαλένθια (εκτός με 85-92). Το σερί αυτό διακόπηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την ήττα στο Μιλάνο με αντίπαλο την Αρμάνι με 83-62.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Live Streaming 07/03

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θέλουν τη νίκη με αντιπάλους τους Καταλανούς, έτσι ώστε να επιστρέψουν και πάλι στα θετικά αποτελέσματα. Ο Έλληνας τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε: «Το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα βαρύ το τελευταίο καιρό. Χθες παίξαμε μέσα σε σαράντα ώρες δύο παιχνίδια, συν το ταξίδι που ήμασταν όλο το βράδυ άυπνοι. Αυτό μοιραία επιφέρει κόπωση, όμως, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Αυτό είναι το πρόγραμμά μας, όπως όλων των ομάδων της Ευρωλίγκας. Απλώς σε σχέση με την αυριανή μας αντίπαλο, εκείνοι είχαν μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω. Επίσης, στο παιχνίδι του Σαββάτου ξεκούρασαν τους δύο καλύτερους παίκτες τους. Χίγκινς και Μίροτις ήταν έξω. Βέβαια, έχασαν το ματς. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο Μιλάνο, πιεστήκαμε και χθες. Δείξαμε κόπωση και πνευματική και σωματική και ψυχική. Πρέπει αμέσως να διαφοροποιήσουμε την προσέγγισή μας για ένα απαιτητικό παιχνίδι αύριο, απέναντι σε μια ομάδα που όλοι ξέρετε πόσο καλή είναι. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες, παίζει πολύ καλύτερα. Η επιστροφή του Μίροτιτς έχει ανεβάσει το ταβάνι τους, ενώ και ο Χίγκινς παίζει πάρα πολύ καλά. Γενικά είναι μια ομάδα με πολύ καλή εκτέλεση και αμυντικά και επιθετικά. Για εμάς θα είναι σίγουρα δύσκολο και απαιτητικό ματς. Ο παράγοντας κούραση πρέπει γρήγορα να βγει από το μυαλό μας και εγώ και οι παίκτες. Αύριο παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδό, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα και αυτή με τη σειρά της βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, αφού η ομάδα της Καταλονίας είναι στη τρίτη θέση της κατάταξης της Euroleague με το ίδιο ρεκόρ με τους «ερυθρόλευκους» (18-8).

Η Μπαρτσλόνα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη ευρωλίγκα με το αριστερό, μιας και στην πρεμιέρα ηττήθηκε στην έδρα της από τον Ολυμπιακό με 70-80. Τη δεύτερη αγωνιστική και πάλι στο γήπεδο της, φιλοξένησε την «άσπονδη» αντίπαλο της, τη Ρεάλ, την οποία νίκησε με 75-73. Στη συνέχεια ταξίδεψε μέχρι το Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν και την όποια κέρδισε με 73-84. Λίγες μέρες αργότερα, βρέθηκε αντιμέτωπη με την πρώην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τη Ζαλγκίρις, στο Κάουνας από την οποία έχασε με 73-72. Τρεις σερί νίκες πήραν σειρά με αντιπάλους τις Μιλάνο (εντός με 74-56), Φενέρμπαχτσε (με 81-80) και Μακάμπι (εκτός με 79-86). Για την 8η αγωνιστική πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Εφές από την οποία ηττήθηκε με 96-86. Ένα σερί τριών νικών έφερε τους Καταλανούς στις πρώτες θέσεις, αυτές απέναντι σε Πάρτιζαν (εντός με 79-68), Μπασκόνια (εντός με 96-84) και Άλμπα Βερολίνου (εκτός με 86-88). Το σερί αυτό διακόπηκε από μία απρόσμενη εντός έδρας ήττας από τη Βιλερμπάν με 74-75.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiakos – Barcelona Live Streaming

Μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα ακολούθησαν δύο συνεχόμενες νίκες με Μονακό (εκτός με 63-69) και Παναθηναϊκό (εντός με 74-68). Την επομένη ταξίδεψε μέχρι το Βελιγράδι για να αναμετρηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 94-99 στην παράταση. Τη νίκη αυτή διαδέχτηκε η νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Βίρτους Μπολόνια με 75-83. Για την 18η αγωνιστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν στη Γαλλία και κατάφερε να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», καθώς την νίκησε με 75-82. Τα εντός έδρας δεν πάνε στους «μπλαουγκράνα» και αυτό το απέδειξε η νέα ήττα από την Εφές με 75-85. Μία εβδομάδα αργότερα επικράτησε της Μπασκόνια στη χώρα των Βάσκων με 78-85. Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής αντιμετώπισε τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη και έχασε με 91-86. Έκτοτε η μπαρτσελόνα μετρά 5 σερί νίκες με αντιπάλους τη Μακάμπι (εντός με 83-78), τη Μπάγερν (εντός με 72-70), Βίρτους Μπολόνια (εκτός με 75-92), Μονακό (εντός με 80-70) και Ζαλγκίρις (εντός με 93-74).

Για την αναμέτρηση στον Πειραιά ο Λιθουανός τεχνικός των Καταλανών δήλωσε: «Ο επόμενος αντίπαλος μας ο Ολυμπιακός. Είναι ίσως η καλύτερη ομάδα της EuroLeague. Ο τρόπος που κυκλοφορεί την μπάλα στην επίθεση είναι εξαιρετικός. Είναι η καλύτερη επιθετική ομάδα στη διοργάνωση αυτή τη στιγμή και πρέπει να προσέξουμε πολύ την άμυνα μας… Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε απέναντι σε δύο ομάδες επιπέδου Final-4 και θα καταλάβουμε το επίπεδο της ομάδας μας. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε ενισχύουν σημαντικά τις ομάδες τους στην έδρα τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε δύο τόσο ανταγωνιστικές έδρες. Θεωρώ ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή και έχουμε και περιθώρια βελτίωσης».

Διαιτητές της αναμέτρησης στο ΣΕΦ έχουν οριστεί οι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα