Ποιοι αποχωρούν από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών κατάφερε να κάνει αρκετές προσθήκες στο ρόστερ του με σκοπό να δημιουργήσει μια νέα ομάδα σε σχέση με αυτή που είχε το καλοκαίρι. Αυτό έχει ως συνέπεια κάποιοι από το υπάρχον δυναμικό να μην υπολογίζονται γιατί από τη μία δεν είναι τόσο ποιοτικοί και από την άλλη περισσεύουν.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Λεονάρντο Κούτρης. Το καλοκαίρι για τον Έλληνα αριστερό μπακ ξεκίνησε με καλούς οιωνούς μιας και ο Μαρτίνς έδειχνε ότι τον εμπιστεύεται. Ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας, είχε συμμετοχή στα φιλικά και υπήρχε η αίσθηση ότι θα μοιραστεί χρόνο συμμετοχής με τον Ρέαμπτσιουκ.

Πλέον Μαρτίνς δεν υπάρχει, ο Κορμπεράν είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού και δεν έχει την ίδια άποψη για τον Κούτρη. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός παρόλο που τον χρησιμοποίησε βασικό την 1η αγωνιστική απέναντι στα Γιάννενα, δεν τον έχει πείσει ότι μπορεί να προσφέρει. Αυτό είναι ανεξάρτητο της έλευσης Μαρσέλο, ο οποίος προορίζεται για αριστερό χαφ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κούτρης θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Το μόνο βέβαιο ότι δεν θα είναι ο μοναδικός. Μέσα στις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν τον Κούτρη και άλλοι ποδοσφαιριστές. Αρκετοί…

🎁ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! ΔΥΟ TΡΟΜΕΡΑ ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!💰🍒

 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα