Ποιον προπονητή της Big4 θέλει ο Ατζούν στη Χαλ

Στην κορυφή της επικαιρότητας παραμένουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Μια από τις ειδήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας ήταν και εκείνη του ενδιαφέροντος της Χαλ ώστε να φέρει τον πάγκο της τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Τούρκος κροίσος και ιδιοκτήτης της Χαλ Ατζούν Ιλιτζαλί έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και έκανε μια πρώτη επαφή μαζί του. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Δημήτρης Πέλκας που είπε τα καλύτερα για τον Λουτσέσκου στον Ατζούν.

Ο πονηρός Ρουμάνος αμέσως τον παρέπεμψε στον Ιβάν Σαββίδη για τις περαιτέρω συζητήσεις. Να θυμίσουμε ότι ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου δεσμεύονται με συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024. Με ρήτρα μάλιστα 7.000.000 ευρώ για όποιον θέλει να πάρει μακριά από την Τούμπα τον τεχνικό του Δικεφάλου.

💣ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!🎁

Ο Σαββίδης δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον «Mr Survivor» όσον αφορά τη ρήτρα αποχώρησης. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να περνάει μια δύσκολη περίοδο αγωνιστικά αλλά οι σχέσεις Λουτσέσκου και Ιβάν παραμένουν ισχυρές.

Δυστυχώς όμως για τον ΠΑΟΚ το θέμα Λουτσέσκου συντηρείται και από άλλες πηγές. Πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία μιλούν για προσπάθεια του Ιταλού μάνατζερ Πιέτρο Κόντι να τον φέρει στη Βερόνα που παραπαίει στη Serie A.

Κάτι τέτοιο μόνο καλό δεν κάνει στον ΠΑΟΚ που έχει και άλλα σημαντικά ζητήματα να αντιμετωπίσει…

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα