Ποιος Έλληνας «τρέμει» στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός διανύει μία πολύ άσχημη αγωνιστική περίοδο, κάτι που το μαρτυρούν και τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Για να συμβαίνει αυτό, έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο διαφορετικοί παράγοντες.

Αρχικά είναι η κακή προετοιμασία της ομάδας. Οι Πειραιώτες φαίνονται μονίμως κουρασμένοι μέσα στο παιχνίδι κι ας είμαστε στην αρχή της σεζόν. Οι πολλές μεταγραφές σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν βοηθούν τον προπονητή να «δέσει» την ομάδα για να αποκτήσει την χημεία που χρειάζεται. Τέλος, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα κομβικών παικτών,

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης. Στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Ερυθρολεύκων ήταν κυριολεκτικά εκτός κλίματος. Μία κατάσταση που δεν είναι πρωτόγνωρη για τον Κρητικό χαφ. Ο Μπουχαλάκης μήνες τώρα είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και αυτό έχει επηρεάσει τον ίδιο ψυχολογικά αλλά και την ομάδα που για χρόνια στήριζε ένα βασικό κομμάτι του παιχνιδιού της πάνω του.

Πλέον στον Ολυμπιακό με τις προσθήκες που έχουν γίνει στον άξονα, νομοτελειακά ο Μπουχαλάκης θα χάσει έδαφος όσον αφορά την 11άδα. Συγκεκριμένα στην ίδια θέση αγωνίζεται ο Κορεάτης Χουάνγκ Ιμπεόμ, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και θεωρείται μέχρι στιγμής η καλύτερη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας βάσει απόδοσης.

Αν ο Μπουχαλακης δεν ανεβάσει σύντομα στροφές και δεν ανεβάσει την απόδοσή του, δύσκολα θα ξαναπάρει φανέλα βασικού με το μέλλον του να μοιάζει δυσοίωνο.

🎁ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!💰🍒

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα