Ποιους παίρνει η «σκούπα» στον Ολυμπιακό

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Από την πρώτη μέρα στην επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ ξεκαθάρισε πως θέλει εκκαθάριση του ρόστερ. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως προτιμά να δουλέυει το πολύ με 24 παίκτες χωρίς τους τερματοφύλακες.

Αυτό σημαίνει πως από τον Γενάρη κιόλας Μίτσελ και διοίκηση πρέπει να αποφασίσουν με ποιους θα πορευτούν στη συνέχεια και ποιοι θα πουν αντίο.

Βάσει λογικής αυτοί που θα αξιολογηθούν πρώτα θα είναι αυτοί που βρίσκονται στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού γιατί είναι πιο εύκολο να αποδεσμευτούν. Δανεικοί στον Ολυμπιακό είναι ο Μπόουλερ, ο Ντε Λα Φουέντε, ο Σαμασέκου, ο Ουί Τζο και ο Ρέτσος. Οπότε κάποιοι από αυτούς ίσως να είναι οι πρώτοι που θα αποχωρήσουν.

🔥🎁ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ*!💵🍒

Μετά παίρνουν σειρά αυτοί που λήγει το συμβόλαιό τους το καλοκαίρι. Ο Βαλμπουενά ενδέχεται να μείνει στον Ολυμπιακό μπορεί όχι ως ποδοσφαιριστής αλλά ίσως ο σκάουτερ. Μαρσέλο και Χάμες σίγουρα θα θελήσει η διοίκηση να ανενεώσει τη συνεργασία μαζί τους. Οι υπόλοιποι που τελειώνει το συμβόλαιο τους είναι ο Βατσλικ, ο Παπασταθόπουλος, ο Εμβιλά και ο Λαλά.

Όσον αφορά τον Λαλά μπορεί να έχουμε εξελίξεις από την αρχή του Γενάρη διότι δεν υπολογίζεται μέχρι στιγμής από τον Μίτσελ. Οι υπόλοιποι παίκτες θεωρούνται βασικά γρανάζια της ομάδας, οπότε εκεί τι θα αποφασιστεί θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. To μόνο σίγουρο είναι ότι μηδαμινές είναι οι πιθανότητες παραμονής των Ανδρούτσου, Κούτρη και Κρίστινσον.

Εν ολίγοις η υπόθεση ρόστερ στον Ολυμπιακό είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες και οφείλουν διοίκηση-Μίτσελ να αποδείξουν ότι μπορούν να το λύσουν με σκοπό να βελτιωθεί η ομάδα στη συνέχεια.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα