Πού θα καταλήξει ο Φερνάντες;

Είναι γνωστό πως αυτό που καίει τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να φέρει στην ομάδα έναν επιτελικό χαφ που θα αλλάξει όλο το επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ και θα τον βοηθήσει στη δημιουργία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας από τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να εκτοξευθεί το ρόστερ. Το θέμα είναι ότι η διοίκηση έχει προκρίνει τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου.

Η υπόθεση όμως δεν είναι απλή για δύο σημαντικούς λόγους. Πρώτα από όλα, ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα τον παραχωρήσει τόσο εύκολα, τον κοστολογεί πάνω από εκατομμύριο και κοιτάει γενικότερα να πάρει όσα περισσότερα γίνεται. Ο δεύτερος λόγος, που είναι αμιγώς ποδοσφαιρικός, αφορά τον ίδιο τον Πάολο Φερνάντες.

Ο 24χρονος Ισπανός χαφ δεν είναι 10άρι! Παίζει με άνεση είτε δεξιά είτε αριστερά της επίθεσης αλλά καθόλου ως επιτελικό χαφ. Στα άκρα της επίθεσης ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάζει πληρότητα, οπότε η προσθήκη του Φερνάντες πιο πολύ θα έμπλεκε την κατάσταση παρά θα έδινε λύσεις, σύμφωνα τουλάχιστον με το προπονητικό τιμ.

Το όνομα του Φερνάντες δεν εμπλέκεται μόνο για τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου ρώτησε για τον Φερνάντες μιας και διαθέτει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Γιοβάνοβιτς, είναι καλός πασέρ, με ευχέρεια στην ντρίπλα και καλό σουτ από μακριά.

Πληροφορίες λένε πως επανήλθε και τις τελευταίες μέρες το Τριφύλλι, αλλά το θέμα δεν προχώρησε εκ νέου. Το σίγουρο είναι ότι πάγωσε η υπόθεση του Φερνάντες μια και καλή για τον Παναθηναϊκό, με απόφαση της διοίκησης, παρόλο που ο παίκτης έκανε στον Γιοβάνοβιτς. Η σχέση ιδιοκτητών και η μεγάλη μεταγραφή του Μπερνάρ «τελείωσαν» οριστικά τον Ισπανό για τους Πράσινους.

Το σπουδαίο της υπόθεσης Φερνάντες είναι ότι υπάρχει και τρίτος μνηστήρας, η ΑΕΚ! Αν ο Βόλος δεν κάνει το deal με τον ΠΑΟΚ, η Ένωση φαίνεται πως περιμένει στη γωνία για να κινηθεί για την απόκτηση του μπαλαδόρου ποδοσφαιριστή. Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αχιλλέα Μπέο, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαδικασίες μπορούν να επιταχυνθούν. Τελικά που θα καταλήξει ο Φερνάντες; Τις επόμενες μέρες, ή και ώρες, θα ξέρουμε…

🎁ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!🍒💵

🔥ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα