Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ανοιχτό μεταγραφικό παζάρι

Χρήστος Σωτηρακόπουλος Προγνωστικά

Σίγουρα δεν σας κάνω σοφότερους με τον τίτλο, όμως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Με δεδομένο ότι ο Covid-19 μένει πίσω, τα οικονομικά των περισσότερων ομάδων προσπαθούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Είδαμε μέχρι και τη Λίβερπουλ να κάνει μια δαπανηρή μεταγραφή, παρά το γεγονός ότι η πολιτική του Γιούργκεν Κλοπ, μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες, ήταν εντελώς διαφορετική.

🎁ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!💰🍒

Αρκετοί σύλλογοι θα κινηθούν δυναμικά για κάποιες εβδομάδες ακόμα και πιστεύω ότι θα δημιουργηθούν αρκετές αλυσιδωτές αντιδράσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στα πρώτα ματς της σεζόν, τα οποία φέτος θα έρθουν στις αρχές Αυγούστου. Η δυναμική κάποιων ομάδων μπορεί να διαφοροποιηθεί αρκετά από την απόκτηση ή την απώλεια ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ειδικά όταν μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο.

Ο ρόλος των φιλικών

Τα φιλικά προετοιμασίας καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο στα καλοκαίρια μας. Η τηλεοπτική κάλυψη των περισσότερων εξ αυτών, βοηθάει και στοιχηματικά, αφού έχουμε την αίσθηση ότι παρακολουθώντας μια αναμέτρηση, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα το τι συμβαίνει σε ένα ματς, αλλά και τις προθέσεις του εκάστοτε προπονητή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όμως η αλήθεια απέχει πολύ από αυτό. Ένα φιλικό προετοιμασίας, δεν παύει να είναι ένα φιλικό. Τα πόδια βαριά από τις διπλές προπονήσεις και ένας προπονητής, ο οποίος τις περισσότερες φορές δεν… καίγεται για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για να δει ότι του βγαίνουν στο χορτάρι αυτά που θέλει. Το να κυνηγά κάποιος ποντάρισμα σε ένα φιλικό ματς δεν θα πω ότι είναι εντελώς λάθος, αλλά σίγουρα εμπεριέχει πολύ μεγαλύτερο ρίσκο απ’ ό,τι θα έπρεπε.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*