Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Με το δεξί η Σκωτία

Επιβεβαιώθηκαν τα δύο σημεία που επέλεξα χθες στην πρεμιέρα των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η δράση συνεχίζεται σήμερα.

Πέρασαν αρκετά χρόνια ώστε η Σκωτία να δώσει το «παρών» σε μια μεγάλη διοργάνωση και το ερχόμενο καλοκαίρι θα την απολαύσουμε στο EURO.

Η κλήρωση έκανε μάλιστα τα δικά της παιχνίδια και την έστειλε πάνω στην Αγγλία, όμως μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, έχουμε καιρό. Τώρα το βλέμμα των Σκωτσέζων είναι πάνω στο Μουντιάλ και στα προκριματικά που ξεκινούν.

Η κλήρωση τούς έστειλε σε έναν όμιλο όπου όλα είναι ανοιχτά. Δεν υπάρχει το πραγματικό μεγαθήριο αλλά δεν υπάρχουν και πολλές αδύναμες ομάδες. Οποια ομάδα καταφέρει να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία από νωρίς, θα έχει και ένα προβάδισμα για τη συνέχεια. Για το λόγο αυτό θεωρώ κομβικό το ματς ανάμεσα στη Σκωτία και την Αυστρία.

Οι ικανοί επιθετικά Αυστριακοί θα τα βρουν σκούρα απέναντι στους καλά προετοιμασμένους ψυχολογικά Σκωτσέζους και ο άσος θα μπει στις επιλογές μου.

Ουγγαρία και Πολωνία θα ακολουθήσουν την Αγγλία στον όμιλό τους. Θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρει μια εκ των δύο να σπάσει την πρωτιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει αποτυχία.

Αντίθετα δίνει ένα πολύ μεγαλύτερο κίνητρο για την αγωνιστική δράση που θα ακολουθήσει στον όμιλο. Οι δύο ομάδες είναι ικανότατες επιθετικά και αυτό περιμένω να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Πάω με το Goal/Goal.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 25/03/2021 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 25/03/2021 9:45 μμ ΣΚΩΤΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ 1 3.50
- 25/03/2021 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 25/03/2021 9:45 μμ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ G/G 1.92

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*