Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μαχητική η Σλοβενία

Εχοντας πάρει μια γεύση από τα πρώτα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, μπορούμε να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια σε κάποιες επιλογές όσον αφορά την 2η αγωνιστική.

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Σλοβενία, η οποία κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της ιστορίας της απέναντι στην Κροατία. Χωρίς να πιάσει σούπερ απόδοση στο δημιουργικό κομμάτι, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και στη συνέχεια έβγαλε στο χορτάρι το μεγάλο της όπλο που δεν ήταν άλλο από την ανασταλτική της λειτουργία.

Η αλήθεια είναι πως με τον Ματίαζ Κεκ έχει βελτιώσει πάρα πολύ την άμυνά της και αυτός ήταν ο λόγος που όχι μόνο κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κροατία αλλά το έκανε και χωρίς να δεχθεί φάσεις.

Τώρα έρχεται το παιχνίδι με το άλλο φαβορί του ομίλου, τη Ρωσία. Αν οι Σλοβένοι καταφέρουν να αποφύγουν την ήττα τότε αυτόματα γίνονται αυτοί φαβορί για μιας εκ των πρώτων δύο θέσεων και φυσικά θα έχουν βλέψεις και για την πρωτιά. Δεν θα ρισκάρω βέβαια στη νίκη τους αλλά περιμένω ένα ματς ανάλογο με αυτό που παρακολουθήσαμε κόντρα στην Κροατία.

Για το λόγο αυτό θα ακολουθήσω το Under 2,5, περιμένοντας ξανά ένα κλειστό παιχνίδι.

Τη μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας έκαναν οι Τούρκοι. Οσοι ακολουθήσατε το 1Χ που πρότεινα κόντρα στην Ολλανδία, πληρωθήκατε ένα σημείο, το οποίο πλήρωνε αρκετά καλά και βασιζόταν στην καλή δουλειά που κάνει ο Σενόλ Γκιουνές στον πάγκο των Τούρκων.

Τώρα έρχεται το παιχνίδι με τη Νορβηγία και η δυσκολία θα έλεγα ότι είναι η ίδια με αυτή που είχε το ματς κόντρα στους Ολλανδούς. Η παρέα του Χάαλαντ φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ αυτής της φουρνιάς και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Περιμένω ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν με την ίδια θέρμη τη νίκη και αυτό θα φέρει γκολ.

Γκολ πιστεύω ότι θα έχει και η αναμέτρηση της Τσεχίας με το Βέλγιο. Με το «καλημέρα» στα προκριματικά οι δύο ομάδες έδειξαν τις δυνατότητές τους. Η Τσεχία ξέσπασε απέναντι στην Εσθονία σκοράροντας έξι φορές ενώ το Βέλγιο κατάφερε να σπάσει την δυνατή άμυνα της Ουαλίας δύο φορές σε διάστημα 30 λεπτών.

Εδώ θα πάρω το συνδυαστικό Goal/Goal&Over 2,5 αφού σχεδόν αποκλείω το ματς να μείνει στο 1-1.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 27/03/2021 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 27/03/2021 4:00 μμ ΡΩΣΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ UNDER 2,5 1.68
- 27/03/2021 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 27/03/2021 7:00 μμ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ G/G 1.73

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*