Ιδανικά κύλησε η Κυριακή όσον αφορά τα προγνωστικά, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι δύο επιλογές της στήλης. Προσδοκώντας ανάλογη συνέχεια, το ενδιαφέρον στρέφεται στο Τσάμπιονς Λιγκ απόψε. Εννέα οι αγωνες σημερα, εκ των οποίων έχω ξεχωρίσει μία τριάδα για στοίχημα.
Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά
Αρχή με την αναμέτρηση της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ, Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα αγωνιστεί στην έδρα της Λεβερκούζεν. Αρκετά τα προβλήματα τραυματισμών στις τάξεις των Γάλλων, γεγονός που έχει φέρει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και τα αποτελέσματα.
Μετά το «διπλό» στη Βαρκελώνη στην προηγούμενη αγωνιστική της League phase, η Παρί μετρά δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, απόρροια των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν σίγουρα δεν θυμίζει την ομάδα που είχε χτίσει ο Τσάμπιο Αλόνσο, όμως με το στιλ παιχνιδιού που έχει, είναι ικανή για να βρει γκολ. Λογική επιλογή το Goal/Goal στη Novibet.
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Ίντερ στοίχημα
Η «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ σημείωσε την έκπληξη στην 1η αγωνιστική της League phase, καθώς κέρδισε 3-1 την Αϊντχόφεν εκτός έδρας. Στη συνέχεια όμως προσγειώθηκε απότομα, αφού γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τη Νιούκαστλ στις Βρυξέλλες.
Στο ίδιο γήπεδο, το «Λότο Παρκ» της Άντερλεχτ, η Ουνιόν θα υποδεχτεί απόψε την Ίντερ. Οι «νερατζούρι» είναι φαβορί στο κουπόνι ΟΠΑΠ για τη νίκη και ταξιδεύουν στο Βέλγιο με καλή ψυχολογία μετά το «διπλό» στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα.
Θεωρώ πως το σύνολο του Κίβου θα δείξει τη δέουσα σοβαρότητα και θα πάρει ένα ακόμη τρίποντο για να πετύχει το 3/3 στη βαθμολογια Τσαμπιονς Λιγκ. Πάω λοιπόν με το «διπλό» στο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Ίντερ.
Αϊντχόφεν – Νάπολι προγνωστικά
Τέλος, οι προτασεις για στοιχημα σημερα κλείνουν με επιλογή από το Αϊντχόφεν – Νάπολι. Η ολλανδική ομάδα αποτελεί τη… χαρά των γκολ, αφού στις αναμετρήσεις της συχνά τα σκορ ξεφεύγουν και χαρακτηριστικά μετρά 9/12 Goal/Goal την τρέχουσα σεζόν!
Η Νάπολι από τη μεριά της παρουσιάζει κάποια θεματάκια αμυντικά, τα οποία μάλιστα της έχουν κοστίσει αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά το περασμένο Σάββατο έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Τορίνο και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας. Φαντάζει πιθανό κι εδώ λοιπόν το Goal/Goal.