Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Παιχνίδι για γκολ

Σωτηρακόπουλος Προγνωστικά Champions League

Η Ολλανδία έχει βελτιώσει αρκετά την εικόνα της τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορεί η παρουσία της στο τελευταίο EURO να μην ήταν αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι, ειδικά μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στη φάση των ομίλων, όμως το αγωνιστικό της στιλ πλέον προσφέρει θέαμα. Η αναμέτρηση με το Βέλγιο υπόσχεται θέαμα.

🎁ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!💰

Οι γηπεδούχοι παραμένουν μια από τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως, ωστόσο το γεγονός ότι στα μεγάλα ραντεβού δεν μπορούν να φτάσουν στην πηγή δημιουργεί πλέον έναν έντονο προβληματισμό. Σίγουρα το Nations League δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες και των δύο προπονητών, όμως η διοργάνωση δίνει μια καλή ευκαιρία και στις δύο πλευρές να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και, γιατί όχι, αρκετά γκολ. Το Over 2.5 στο 1.77 από τη Novibet θα αποτελέσει την επιλογή μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και περιμένω να επιβεβαιωθεί σχετικά εύκολα, με τέρματα και από τις δύο πλευρές.

🎁💰KANE EΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!🍒🍒

Στην αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Δανία θα κινηθώ στο όριο των 2-3 τερμάτων σε απόδοση 1.91. Οι Γάλλοι αναμφίβολα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως η Δανία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Με ωραίο ποδόσφαιρο, δουλειά συνόλου, έχει καταφέρει να πάρει ορισμένα μεγάλα αποτελέσματα και σίγουρα θα δυσκολέψει αρκετά τους Γάλλους. Δεν αποκλείω τον άσο, τον οποίο αρκετοί μπορεί να δουν ως στήριγμα, όμως προτιμώ να κινηθώ στα γκολ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

Nations League - 03/06/2022 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Nations League - 03/06/2022 9:45 μμ Βέλγιο Ολλανδία Over 2.5 1.77
Nations League - 03/06/2022 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Nations League - 03/06/2022 9:45 μμ Γαλλία Δανία 2-3 γκολ 1.91

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*