Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Προβάδισμα στην έδρα
Δεν περίμενα να ανοίξει τόσο ο ρυθμός και το σκορ στην Μολδαβία, με την Σέριφ να φτάνει σε τρία γκολ απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Αντίθετα στο άλλο παιχνίδι επιβεβαιώθηκε το Χ2 της Σαχτάρ απέναντι στην Μονακό.
Σήμερα στην Ελβετία, η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Φερεντσβάρος και θα στηρίξω τον άσο. Στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της προκριματικής φάσης, οι Ελβετοί έχουν δείξει καλύτερη εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια τους.
Εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν και οι προκρίσεις. Το ίδιο νομίζω θα συμβεί και τώρα. Η Φερεντσβάρος δυναμώνει η αλήθεια είναι τα τελευταία χρόνια με σταθερά βήματα. Όμως δύσκολα πιστεύω θα καταφέρει να αποφύγει την ήττα.
Στην Πορτογαλία έχουμε σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Μπενφίκα και την PSV Αϊντχόφεν. Οι δύο ομάδες έδειξαν καλό πρόσωπο στον προηγούμενο γύρο. Οι Ολλανδοί δείχνουν να έχουν μπει με πολύ καλό ρυθμό στη σεζόν και επιθετικά είναι εξαιρετικοί.
Η Μπενφίκα όμως, έδειξε και κόντρα στους Ρώσους πριν από λίγες ημέρες ότι έχει την ποιότητα και την ομάδα για να μπει στους ομίλους. Ο άσος προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση και θα τον συμπεριλάβω στις επιλογές μου.
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*