Το στοίχημα της Ημέρας
Σλοβενία – Δανία προγνωστικά: Ανώτεροι οι Σκανδιναβοί
Τα προκριματικά για το Euro του 2024 συνεχίζονται και η σημερινή στήλη θα ασχοληθεί με το Σλοβενία – Δανία για τον 8ο όμιλο.
Σλοβενία – Δανία προγνωστικά
Οι Σλοβένοι ηττήθηκαν στη Φινλανδία με 2-0 και υποχώρησαν στην 4η θέση του ομίλου. Η εθνική ομάδα των γνώριμων στο ελληνικό κοινό, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς και Κούρτιτς, δεν ήταν καλή και η ήττα, ήταν φυσικό επακόλουθο.
Αντίθετα, δια πυρός και σιδήρου οι Δανοί (πρώτοι στον όμιλο) νίκησαν τη Βόρεια Ιρλανδία με 1-0, τρεις μέρες πριν στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης. Ο Βιντ το μοναδικό γκολ του αγώνα, ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε τέρμα των φιλοξενούμενων (ως οφσάιντ).
💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁
Στη σημερινή αναμέτρηση υπάρχει φαβορί και δικαιολογημένα. Οι Σκανδιναβοί υπερτερούν ως σύνολο αλλά και ως μονάδες και το διπλό σε απόδοση 1.83 στη Stoiximan θα είναι η επιλογή μας.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*