Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Δύο καλοπληρωμένοι άσοι

Σαββατοκύριακο στο οποίο ψηφίζω φουλ έδρα είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας και μπορείτε εύκολα να το καταλάβετε από τις επιλογές που κάνω.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχω το Άστον Βίλα-Γουλβς διαθέσιμο και παίρνω τον άσο. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και δίνει τρίτο σερί ματς, στο οποίο θα κριθούν οι στόχοι της για φέτος.

Είναι από τα κομβικά παιχνίδια αφού δεν έρχεται κόντρα σε κάποιο μεγαθήριο που θα μπορούσε να έχει τη δικαιολογία μιας ήττας. Όπως δεν την είχε απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, από την οποία ηττήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, χαλώντας ουσιαστικά ό,τι καλό έχτισε απέναντι στην Λιντς, με το διπλό στο «Έλαντ Ρόουντ».

Η Γουλβς είναι μεν μια καλή ομάδα ωστόσο δεν είναι το μεγαθήριο που θα φοβηθεί η Βίλα. Μπορεί η παρέα του Γκρίλις χωρίς αυτόν να δυσκολεύεται πολύ στο γκολ όμως το ίδιο ισχύει και για την Γουλβς, η οποία δημιουργικά είναι στη χειρότερη φάση της τα τελευταία χρόνια κάτω από τις οδηγίες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο άσος προσφέρεται σε αρκετά υψηλή απόδοση.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο νομίζω ότι θα κριθεί στο 1-0 και όσο δεν θα βρίσκει δίχτυα και παραγωγική καλή εικόνα η Γουλβς, τόσο οι πιθανότητες θα αυξάνονται ώστε να πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι.

Στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ μεγά την σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και θέλει μια ακόμη επιτυχία ώστε να νιώσει πιο ασφαλής όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Οι πράσινοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ούτε αγωνιστικά ούτε ψυχολογικά και αυτό αποτυπώθηκε περίτρανα στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση αουτσάιντερ και δεν συμφωνώ καθόλου, κάτι που με κάνει να τον συμπεριλάβω στις επιλογές μου.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 06/03/2021 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 06/03/2021 7:30 μμ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΓΟΥΛΒΣ 1 2.42
- 06/03/2021 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 06/03/2021 7:30 μμ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 3.22

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*