Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Χαμηλό σκορ για Μπράιτον και Νιουκάστλ

Τα πλέι-οφ και πλέι-άουτ στην Σούπερ Λιγκ θα έχουν αρκετό ψωμάκι τις επόμενες μέρες αλλά θα ήθελα να αφήσω να περάσει η πρώτη αγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια προκειμένου να δω τις διαθέσεις των ομάδων.

Στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα, κάνω παιχνίδι με τα γκολ και θα ακολουθήσω μια δυάδα στο στοίχημα, με Over και Under.

Στην Πρέμιερ έχουμε μισή αγωνιστική αφού υπάρχει το Κύπελλο. Σε μια από τις αναμετρήσεις πάντως θα παιχθεί η μισή παραμονή αφού μετά την ήττα της Φούλαμ χθες, Μπράιτον και Νιουκάστλ βλέπουν το μεταξύ τους ματς ως μια μεγάλη ευκαιρία.

Η Μπράιτον παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορεί να βάλει την μπάλα στο πλεχτό και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η Νιουκάστλ από την άλλη, είναι σε μαύρο χάλι.

Οι σημαντικές απουσίες στην επίθεση της έχουν κοστίσει και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι σήμερα να βρει έστω ένα γκολ. Πάω με το  Under 2,5 αφού και η Μπράιτον δεν είναι ομάδα που σκοτώνει τον αντίπαλο, παρά τις πολλές ευκαιρίες που παρουσιάζει.

Στην Ιταλία, η Κροτόνε είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες στο Over 2,5. Τώρα υποδέχεται την Μπολώνια, η οποία έχει και αυτή την ικανότητα να σκοράρει, ειδικά απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου.

Η Κροτόνε πάλεψε την περασμένη αγωνιστική στην Ρώμη κόντρα στην Λάτσιο όμως ηττήθηκε στις καθυστερήσεις 3-2.Θα σκοράρει και τώρα όμως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 20/03/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 20/03/2021 10:00 μμ ΜΠΡΑΪΤΟΝ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ UNDER 2,5 1.62
- 20/03/2021 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 20/03/2021 4:00 μμ ΚΡΟΤΟΝΕ ΜΠΟΛΩΝΙΑ OVER 2,5 1.74

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*