Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Μύρισε  EURO με γεύση… Μουντιάλ

Πέρα από το γεγονός ότι μπήκαμε στην άνοιξη, υπάρχει ένας ακόμη λόγος να σκεφτόμαστε από τώρα το EURO.

Η παρουσία των εθνικών ομάδων στο κουπόνι του στοιχήματος, μαρτυρά ότι πρέπει να μπούμε σε mood μιας μεγάλης διοργάνωσης. Βέβαια τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας αφορούν ένα άλλο μεγάλο τουρνουά, για το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε σχεδόν 1,5 χρόνο ακόμη αλλά μικρή σημασία έχει. Σε λιγότερο από τρεις μήνες, η καθημερινότητά μας θα περιστρέφεται γύρω από τις εθνικές ομάδες οπότε πάμε τώρα να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

Για την Κύπρο έχω αναφερθεί πολλές φορές και στο παρελθόν. Έχει εγκλιματίσει όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται το πρωτάθλημα και τους ξένους που επιτρέπει σε αυτό. Συνέπεια αυτού είναι να μην έρχεται εδώ και χρόνια μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών που θα μπορούσε να διεκδικήσει μια παρουσία σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Το κακό είναι ότι μάλλον θα περάσουν ακόμη αρκετά χρόνια για να συμβεί αυτό. Οι σύλλογοι στην προσπάθειά τους να φανούν ανταγωνιστικοί στα Κύπελλα Ευρώπης, παρατάσσουν 11άδες, οι οποίες είναι γεμάτες από ξένους ποδοσφαιριστές και αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο στην εθνική ομάδα.

Το πρώτο ματς του προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ λοιπόν, έρχεται εντός έδρας με αντίπαλο την Σλοβακία. Το διπλό αγγίζει τις αποδόσεις διπλασιασμού και θα αποτελέσει την πρώτη και καλύτερη επιλογή μου για το νέο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας.

Οι Σλοβάκοι είχαν την τύχη να μην πέσουν σε όμιλο με κάποιο μεγαθήριο αλλά αν δεν κάνουν τα αυτονόητα σε ματς όπως αυτό κόντρα στην Κύπρο δεν θα έχουν καμία ελπίδα διάκρισης. Αν κάποιος θέλει να αυξήσει την απόδοση στο διπλό, μπορεί να το πάρει και σε combo με Over 1,5 γκολ.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 24/03/2021 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 24/03/2021 9:45 μμ ΚΥΠΡΟΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2 1.79

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*