Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Σε μεγάλη απόδοση η Γαλλία

Θα μπορούσαμε να έχουμε ξεκινήσει και καλύτερα αλλά ακόμη δεν είμαστε ούτε στο 15% του EURO οπότε αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή για τις επόμενες μέρες που θα έρθουν.

Είναι πολλά τα παιχνίδια, οπότε δεν χρειάζεται πανικός, κάτι που έχω πει αρκετές φορές. Ξεκινάω με ένα combo betπάνω στην Πορτογαλία. Η Ουγγαρία κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση όμως δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο.

Είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και η Πορτογαλία, η οποία στις μεγάλες διοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος παρουσιάζει πολύ σταθερή εικόνα, δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη. Ωστόσο το διπλό δεν προσφέρεται σε μεγάλη απόδοση. Το συνδυάζω όμως με το στιλ παιχνιδιού της Πορτογαλίας.

Betshop
Σούπερ αποδόσεις στην Betshop.gr 21+ | MGA ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Σούπερ αποδόσεις στην Betshop.gr |21+
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δύσκολα θα δεχθεί γκολ, επίσης δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Πάω στο διπλό με  Under 3,5 και παίρνω καλύτερη απόδοση.

Υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Γαλλία και την Γερμανία. Η απόδοση στον άσο φέρνει σε θέση οριακού φαβορί τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, οι οποίοι νομίζω εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη.

Η Γερμανία βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, αυτό αποδεικνύεται και από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αφού μετά το EURO αναλαμβάνει ο Χάνζι Φλικ.

Δεν περιμένω από την Γερμανία να παρουσιάσει κάτι τόσο καλό που να δυσκολέψει τους Γάλλους. Ο άσος σε αποδόσεις που αγγίζουν τον τριπλασιασμό, θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές μου.

15/06/2021 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΕΠΙΤΥΧΙΑ
15/06/2021 7:00 μμΟΥΓΓΑΡΙΑΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ2&UNDER 3,52.00
15/06/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΕΠΙΤΥΧΙΑ
15/06/2021 10:00 μμΓΑΛΛΙΑΓΕΡΜΑΝΙΑ12.74