Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Βραδιά για γκολ

Πλήρωσε το δύσκολο σημείο που ήταν ο άσος της Ουαλίας, όχι όμως και το διπλό της Σλοβενία, η οποία έπεσε θύμα έκπληξης στην Λευκωσίας από την Κύπρο.

Στα μονά πονταρίσματα πάντως βγήκαμε κερδισμένοι και αυτό έχει σημασία. Πάμε σήμερα για την τελευταία πράξη των προκριματικών σε αυτό το χρονικό σημείο.

Στο παιχνίδι της Αρμενίας με την Ρουμανία θα επιλέξω το Goal/Goal κυνηγώντας ουσιαστικά ένα γκολ των γηπεδούχων. Η Αρμενία νομίζω ότι αντιμετωπίζει το ματς ως μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη, βλέποντας την εικόνα της Ρουμανίας στα πρώτα ματς.

Δεν θα έλεγα ότι έχουν και άδικο οι Αρμένιοι που το σκέφτονται αφού οι Ρουμάνοι ειδικά αμυντικά εμφάνισαν πολλά προβλήματα. Η ταχύτητα της Αρμενίας στην επίθεση είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα και το Goal/Goal νομίζω δίκαια στέκεται σε ποντάρισμα. 

Υπερβολικά υψηλό το Goal/Goal και στην αναμέτρηση της Αυστρίας με την Δανία. Δύο ομάδες αρκετά καλές στο επιθετικό κομμάτι και μου κάνει εντύπωση που βρίσκεται σε τόσο δελεαστική απόδοση. Οι Δανοί έχουν μεν καλή ανασταλτική λειτουργία αλλά δεν νομίζω ότι θα κρατήσουν το μηδέν.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 31/03/2021 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 31/03/2021 7:00 μμ ΑΡΜΕΝΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ G/G 1.97
- 31/03/2021 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 31/03/2021 9:45 μμ ΑΥΣΤΡΙΑ ΔΑΝΙΑ G/G 1.95

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*