ΠΑΟΚ ειδικά και μακροχρόνια Ευρώπη

ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου και οι πιθανότητες πρόκρισης στο Europa League

Η σεζόν που μας πέρασε δεν «έκλεισε» με τον ιδανικό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατά τη διάρκεια αυτής γιόρτασε και τα 100 χρόνια της ιστορίας του. Έτσι λοιπόν με τον νέο προπονητή στον πάγκο, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή.

Πρώτη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ φέτος είναι τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η τρίτη θέση της βαθμολογίας Σούπερ Λιγκ στην οποία τερμάτισε πέρσι, έδωσε στην ομάδα από τη Θεσσαλονίκη το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτό σημαίνει πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν από νωρίς φέτος το καλοκαίρι και τα περιθώρια είναι στενά. Αυτά που πρέπει να γνωρίζεις, λοιπόν, είναι αρκετά.

Για αυτόν τον λόγο το FootballBet έχει συλλέξει όλες τις αποδόσεις, τα ειδικά και μακροχρόνια για τον ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΠΑΟΚ αντίπαλοι Ευρώπη

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και συνεπώς θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στις 23 Ιουλίου. Αντίπαλός του θα είναι η Ντιναμό Κιέβου η οποία επικράτησε της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ στον 1ο γύρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ:

  • 23 Ιουλίου 2026: Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ
  • 30 Ιουλίου 2026: ΠΑΟΚ – Ντιναμό Κιέβου

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά το πότε παίζει ο ΠΑΟΚ Ευρώπη.

Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ αποδόσεις

Όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στις αποδόσεις του πρώτου αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δηλαδή το Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ.

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε πως οι αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι εξαιρετικά ισορροπημένες. Ένα πολύ μικρό προβάδισμα το έχουν οι Ουκρανοί, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΑΟΚ

Όσον αφορά στις αποδόσεις της πρόκρισης, τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ πεσμένοι, γεγονός που τον μετατρέπει στο μεγάλο φαβορί.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Ντιναμό Κιέβου ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ League Phase στο Europa League απόδοση

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει 3/3 προκρίσεις προκειμένου να εισέλθει στη League Phase του Europa League. Αυτό θα είναι ένα δύσκολο «τεστ» πριν από την έναρξη της σεζόν, όμως θα δείξει και τα πρώτα δείγματα της ομάδας στον νέο προπονητή της.

Σε κάθε περίπτωση η Stoiximan έχει δημιουργήσει αγορά σχετικά με το αν οι «ασπρόμαυροι» θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι αποδόσεις έχουν ως εξής:

ΠΑΟΚ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ LEAGUE PHASE ΤΟΥ EUROPA LEAGUE
Ναι Όχι