Διαδικασία εγγραφής σε στοιχηματική ιστοσελίδα

Προτού εμβαθύνουμε στη διαδικασία και ποια βήματα πρέπει να κάνουμε για να ανοίξουμε λογαριασμό σε μία στοιχηματική πλατφόρμα αρχικά πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κάθε παίκτης που επιθυμεί να ασχοληθεί με το online στοίχημα επιβάλλεται να γνωρίζει, αλλά να είναι ενήμερος για τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία των στοιχηματικών.

Πόσο εύκολες είναι στη χρήση τους, τι αποδόσεις παρέχουν και με τι γκανιότα παίζουν, τι επιλογές πονταρίσματος υπάρχουν στη διάθεσή του, αν διαθέτει live streaming, πόσο καλό live betting έχει και πολλά ακόμη πράγματα, ώστε να μπει στη διαδικασία να παίξει σε μία συγκεκριμένη πλατφόρμα. Είναι πολύ σημαντική η επιλογή της στοιχηματικής, όμως αυτό είναι κάτι που αναλύουμε σε άλλο άρθρο.

Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής

Το πρώτο βήμα, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, είναι να καταλήξουμε στην πλατφόρμα που επιθυμούμε να γίνουμε μέλος. Στη συνέχεια, η διαδικασία εγγραφής είναι λίγο-πολύ ίδια σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Είτε επιλέξει κάποιος να μπει στη στοιχηματική μέσα από κάποιο διαφημιστικό banner ενός site, είτε πατώντας απλά τη διεύθυνση στον bowser του, η διαδικασία που ακολουθείται είναι ίδια.

Στην κεντρική σελίδα των στοιχηματικών υπάρχει η λέξη «Εγγραφή» και τις περισσότερες φορές βρίσκεται πάνω δεξιά στην ιστοσελίδα. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο κουμπί, ανοίγει η καρτέλα που περιέχει τη φόρμα εγγραφής. Εκεί πρέπει να συμπληρώσουμε τα προσωπικά μας στοιχεία, τα οποία πρέπει να είναι αληθινά, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα κατά τη διαδικασία ανάληψης των κερδών. Κάποια πεδία μπορεί να υπάρχουν στην πρώτη καρτέλα, κάποια μπορεί να ανοίξουν στην πορεία, αφού συμπληρώσουμε το πρώτο σκέλος.

Novibet
Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία (21+) 21+ | MGA ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Τώρα αρχίζει το ματς! |21+
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τι συμπληρώνουμε στην καρτέλα εγγραφής

Το σημαντικότερο κομμάτι στην καρτέλα εγγραφής είναι να συμπληρωθούν όλα τα πεδία με τα αληθινά στοιχεία του παίκτη. Αρχικά το σωστό email, καθώς η εταιρεία –με το τέλος της συμπλήρωσης της καρτέλας- θα στείλει ένα email επιβεβαίωσης, ώστε να ενεργοποιήσει το λογαριασμό. Στη συνέχεια το πραγματικό ονοματεπώνυμο, ακριβώς όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα και όχι greeklish ή με το πρώτο γράμμα πεζό.

Την ώρα της σύνδεσης στο λογαριασμό θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε ένα username και ένα password. Το username πρέπει να είναι ένα ψευδώνυμο, το οποίο πάντα πρέπει να είναι σε λατινικούς χαρακτήρες. Όπως δηλαδή και ο κωδικός πρόσβασης (password). Συνήθως, το password πρέπει να έχει μήκος 8 ψηφίων, είτε με γράμματα, είτε με αριθμούς. Για την πιθανή υποκλοπή του password και του λογαριασμού σας, καλό θα ήταν να αντικαταστήσετε κάποια γράμματα με σύμβολα. Για παράδειγμα: «Barcelona» σε «B@rc3l0na».

Σίγουρα ο κωδικός ασφαλείας είναι προσωπικός. Εκτός των συγκεκριμένων επιλογών στα πεδία, υπάρχει και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου, πόλη διαμονής, ταχυδρομικός κώδικας και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Στοιχεία που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον και σε πιθανές αναλήψεις κερδών.

Το τελευταίο στάδιο είναι η ταυτοποίηση του λογαριασμού, όπου όλες οι πλατφόρμες θα ζητήσουν συγκεκριμένα έγγραφα. Πρέπει να αποστείλετε ηλεκτρονικά σκαναρισμένη την ταυτότητα, τόσο από την μπροστινή, όσο και από την πίσω πλευρά και έναν λογαριασμό το οποίο θα είναι στο όνομά σας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας κλπ.).

Σχετικά νέα